Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Γρηγορίου «Από τα Χριστούγεννα μου έκαναν πρόταση να παραμείνω»


Βέβαιος πως η Κέρκυρα μπορεί να παρουσιαστεί ακόμη πιο ανταγωνιστική τη νέα σεζόν εμφανίστηκε ο Μ. Γρηγορίου. «Τυπικό το θέμα. Από τα Χριστούγεννα έχω πρόταση να παραμείνω», ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Γρηγορίου «Από τα Χριστούγεννα μου έκαναν πρόταση να παραμείνω»
Τον απολογισμό της εφετινής πορείας της Κέρκυρας έκανε ο Μιχάλης Γρηγορίου μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πήγαμε καλά. Είχαμε σταθερή πορεία και παίξαμε με θράσος απέναντι στους μεγάλους. Του χρόνου θα τα πάμε καλύτερα», δήλωσε ο τεχνικός των Φαιάκων, ενώ αναφέρθηκε στο θέμα της παραμονής του και την αγαστή συνεργασία του με την διοίκηση:

«Έχω πρόταση για δύο χρόνια, από τα Χριστούγεννα κιόλας, Όχι όταν φαινόταν ότι θα μείνουμε. Είναι τυπικό θέμα. Έχουμε άριστη σχέση με τη διοίκηση και με όλους εδώ».

Αναλυτικά, όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιώργο Χελάκη:

«Θεωρούσαμε εδώ και αρκετές αγωνιστικές ότι είχαμε κατοχυρώσει την παραμονή. Στα τελευταία ματς μπήκαμε σε μια διαδικασία… άγχους, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Δίκαια εξασφαλίσαμε την παραμονή».

Για την πρόταση ανανέωσης που έχει δεχθεί από τη διοίκηση: «Έχω πρόταση για δύο χρόνια, από τα Χριστούγεννα κιόλας, Όχι όταν φαινόταν ότι θα μείνουμε. Είναι τυπικό θέμα. Έχουμε άριστη σχέση με τη διοίκηση και με όλους εδώ».

Για την πορεία της ομάδας και τη νέα σεζόν: «Το μπάτζετ θα κινηθεί περίπου στα ίδια επίπεδα, αλλά θέλουμε κάτι καλύτερο. Μπήκαν οι βάσεις για κάτι καλύτερο. Παιδιά που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στην κατηγορία και πήραν εμπειρίες. Με ηρεμία θα πρέπει να κάνουμε τις κινήσεις που χρειαζόμαστε. Εν αντιθέσει με την περσινή σεζόν που έπρεπε σε είκοσι ημέρες να φτιάξουμε ομάδα Σούπερ Λίγκας. Τώρα έχουμε το πλεονέκτημα του χρόνου.

Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο φέτος. Ήμασταν σταθερά στην 9η-10η΄θέση, βρεθήκαμε ακόμη και στην πεντάδα στην αρχή. Είχαμε σταθερή πορεία και στον πρώτο και στον δεύτερο γύρο. Δεν κλειστήκαμε σε κανένα παιχνίδι. Παίξαμε με θράσος απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Όλα αυτά πιστεύω μπορούν να συμβάλλουν του χρόνου να παίξουν καλύτερα. Κάτι που πιστεύουν και όσοι παρακολούθησαν αντικειμενικά φέτος την Σούπερ Λίγκα».


Για την μάχη της παραμονής: «Αυτοί που κρατάνε την τύχη στα χέρια τους είναι ο Πανιώνιος και ο Πανθρακικός. Σε πιο δύσκολη θέση θεωρητικά είναι ο Λεβαδειακός. Είναι ριψοκίνδυνο να κάνουμε προβλέψεις για την τελευταία αγωνιστική».

Για την μεταγραφή του Ανδρεόπουλου στην ΑΕΚ: «Φυσικά και μπορεί να ανταπεξέλθει γιατί έχει ταλέντο και προσωπικότητα. Δεν είναι τυχαίο ότι και τις δύο σεζόν ήταν βασικό στέλεχος. Φέτος έχει ουσιαστικές εμφανίσεις. Θεωρώ ότι είναι ταλέντο που μπορεί σε μεγαλύτερη ομάδα όπως η ΑΕΚ να αναδειχθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: