Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

«Προτεραιότητα του ΠΑΟΚ ο Ρουί Βιτόρια»

Ο Ρουί Βιτόρια είναι βασικός υποψήφιος για να αναλάβει τη θέση του προπονητή στον ΠΑΟΚ εν όψει της νέας σεζόν, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του πορτογαλικού Τύπου.

«Προτεραιότητα του ΠΑΟΚ ο Ρουί Βιτόρια»
Σε εξέλιξη βρίσκονται ακόμα οι επαφές του ΠΑΟΚ με διάφορους τεχνικούς διευθυντές και προπονητές, οι οποίοι θα αναλάβουν το πρότζεκτ της επόμενης περιόδου.

Σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα η πορτογαλική «A Bola», οι Θεσσαλονικείς έχουν σε πρώτο πλάνο την περίπτωση του Ρουί Βιτόρια της Γκιμαράες.

«Είναι πιθανό να αποχωρήσει από την Γκιμαράες και ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την πρόσληψη προπονητή. Στην ηλικία των 45 ο Ρουί Βιτόρια θα μπορούσε να γίνει ο δεύτερος Πορτογάλος μετά τον Φερνάντο Σάντος που θα καθοδηγήσει τον ΠΑΟΚ», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Ο 45χρονος τεχνικός ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα, στη συνέχεια πήγε στη Φάτιμα και το 2010 έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του αναλαμβάνοντας την Πάσος Φερέιρα.

Έναν χρόνο αργότερα ανέλαβε την Γκιμαράες, στην οποία εργάζεται μέχρι και σήμερα, έχοντας μία συμμετοχή στη δεύτερη χρονιά του στον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: