Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

«Είμαστε έτοιμοι για πρωτάθλημα»!!

jose-mourinho_2780477b
Την σιγουριά του για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, εξέφρασε ο Πορτογάλος τεχνικός Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς τόνισε πως οι «μπλε» διαθέτουν πλέον τη διάθεση αλλά και την ικανότητα να σηκώσουν την «κούπα».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Αν δεν πιστεύαμε ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, ή ότι δεν έχουμε την ποιότητα να το κάνουμε, δεν θα βρισκόμασταν εδώ να δουλεύουμε τόσο σκληρά. Σεβόμαστε τους αντίπαλους και τις φιλοδοξίες τους, αλλά θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε.
Πέρυσι φτάσαμε στους τέσσερις και ήταν μια μεταβατική σεζόν. Μια ομάδα που έχει μάθει να κερδίζει τα δέκα τελευταία χρόνια αλλάζει βήμα βήμα. Αγοράσαμε καινούριους παίκτες και προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι για την επόμενη δεκαετία. Είχα με μια ομάδα με πολλούς νεαρούς, ωστόσο, φτάσαμε στους τέσσερις και συμμετέχουμε για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Φέτος θα είμαστε πιο δυνατοί. Οι νεαροί παίκτες είναι πιο έμπειροι, είναι σταθεροί και έχουν προσαρμοστεί περισσότερο στην ιδέα ότι πρέπει να κερδίζουν τίτλους. Θα μπούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ με πρώτο στόχο να περάσουμε τους ομίλους. Όταν φτάσουμε στους ¨16¨ βλέπουμε…».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: