Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Ελληνική προετοιμασία… για ΤΣΣΚΑ!!

Επιστρέφει στην πατρίδα του ο Δημήτρης Ιτούδης μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία θα πραγματοποιήσει μεγάλο κομμάτι της προετοιμασίας της στην Ελλάδα. Ποιες είναι οι ομάδες-έκπληξη που θα αντιμετωπίσει

Ελληνική προετοιμασία… για ΤΣΣΚΑ
Τελευταία ενημέρωση 22/07/2014, 16:1
Νωρίτερα από συνήθως θα αρχίσει φέτος την προετοιμασία της η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη που αποφάσισε να… επαναπατριστεί έστω και για φιλικούς αγώνες.

Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ρωσίας θα προσγειωθούν στην Ελλάδα στις 5 Σεπτεμβρίου με προορισμό το Καρπενήσι όπου θα τεθούν αντιμέτωποι αρχικά με τον Απόλλωνα Πάτρας (14/9) και στη συνέχεια με τα Τρίκαλα (16/9).

Επόμενος εγχώριος σταθμός, η Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχουν στο «Nick Galis Cup» στο οποίο συμμετέχει επιπλέον ο Άρης, αλλά και οι πρώην σταθμοί το Έλληνα τεχνικού, Παναθηναϊκός και Μπάνβιτ. Το τουρνουά θα διεξαχθεί το διήμερο 20-21 Σεπτέμβρη.

Πάντα το καλό το αφήνουν για το τέλος, διότι η ΤΣΣΚΑ θα μεταβεί μετά στην Τουρκία (23-26/9) για να πάρει μέρος στο «Rixos Cup» μαζί με Ερυθρό Αστέρα, Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και Ολυμπιακό, ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το «Alexander Gomelsky Cup» (4-5/10) με την παρουσία της Νίνζι, της Λιέτουβος Ρίτας και φυσικά… του Παναθηναϊκού.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: