Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Ετοιμάζει ρελάνς!!

Μετά την αρνητική τροπή που πήραν οι υποθέσεις των Μπόγιαν-Ντουρμάζ ο Ολυμπιακός προχωράει για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής με παίκτες επιπέδου Champions League. Γιατί ήρθε ο μάνατζερ του Μίτσελ.

Ετοιμάζει ρελάνς!
Τον τρόπο με τον οποίο θα καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στο υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού εξετάζουν οι ιθύνοντες του συλλόγου, ύστερα από την αρνητική τροπή που πήραν οι υποθέσεις του Μπόγιαν και του Ντουρμάζ.

Σύμφωνα με όσα έχουν τονίσει οι Πειραιώτες, μέχρι στιγμής έχει ολοκληρωθεί το 90% του μεταγραφικού σχεδιασμού και απομένουν άλλες δύο προσθήκες για να είναι «κομπλέ» η ομάδα εν όψει της νέας σεζόν. Πρόκειται για την απόκτηση ενός σέντερ φορ και ενός εξτρέμ.

Όπως γράφει η SportDay, οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι επιπέδου Champions League και δεν υπάρχει βιασύνη, αφού υπάρχουν ακόμη πολλές μέρες μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.

Στην Αθήνα ο Αγκιλάρ

Εν τω μεταξύ, στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο Μαριάνο Αγκιλάρ, μάνατζερ του Μίτσελ, για να μιλήσει με τη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν σχολιάσει τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αλλά είναι πιθανό να έχει σχέση με τις εξελίξεις των δύο παραπάνω υποθέσεων.

Επίσης, είναι πιθανό να υπήρξε κάποια εξέλιξη με κάποιον παίκτη της ομάδας (π.χ. τον Μανωλά που αρέσει στην Ατλέτικο Μαδρίτης) και να ήθελαν να τρέξουν κάποιο θέμα.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα είχαν ακουστεί ο Μποτία (στόπερ της Σεβίλλης), ο Πέδρο Λεόν και ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: