Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

«Ο Αρης επιβάλλεται να είναι πρωταγωνιστής»

Τον ενθουσιασμό του για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του με τον ερχομό του στον Αρη, φανέρωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Ορέστης Νικολόπουλος. Μιλώντας στην εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» του Αθλητικού Metropolisο υψηλόσωμος αμυντικός επεσήμανε πως δεν χρειάστηκε να σκεφτεί δευτερόλεπτο προκειμένου να αποδεχθεί την πρόταση των «κίτρινων». Αναλυτικά:

«Ήταν μια γρήγορη απόφαση, δεν χρειάστηκε να σκεφτώ τίποτα περισσότερο. Όταν σου έρχεται μια πρόταση από τον Άρη, δεν χρειάζεται σκέψη. Ο Άρης είναι ο Άρης, δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια, ούτε συστάσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής» τόνισε αρχικά.

Σε ερώτημα για το πρωτάθλημα της FootballLeagueτο οποίο γνωρίζει από τις προηγούμενες θητείες του υπογράμμισε: «Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη κατηγορία, με κύριο χαρακτηριστικό τις περίεργες έδρες. Ακόμη και οι τελευταίες ομάδες, μπορούν με ευκολία να κάνουν ζημιά στις πρώτες και τα πάντα κρίνονται τις τελευταίες αγωνιστικές. Ούτε η φετινή χρονιά θα είναι εξαίρεση. Πάλι θα είναι πολύ δύσκολο».

Για τους ανθρώπους που τον έφεραν στον Άρη, δήλωσε: «Έχω μιλήσει με τον Καλαϊτζίδη. Αυτός με επέλεξε κι ελπίζω να μπορέσω να δικαιώσω τις προσδοκίες τόσο του προπονητή, όσο και συνολικά των ανθρώπων του Άρη».

Για τους στόχους του με τη φανέλα του Άρη, επεσήμανε: «Το μόνο που σκέφτομαι, είναι πως θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε προπόνηση και παιχνίδι, αλλά αυτό να συμβαδίζει και με την ομάδα. Ήρθα για ό,τι καλύτερο με τον Άρη. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ευκαιρία στην καριέρα μου. Ο Άρης είναι μια τεράστια ομάδα».

Για τους στόχους της ομάδας, προσέθεσε: «Είμαι σίγουρος πως όλη η οικογένεια του Άρη, θα δίνει το 101% των δυνάμεών της σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι και θα κάνει το παν για την επίτευξη του στόχου της ανόδου».

Ολοκληρώνοντας, ο Νικολόπουλος ανέφερε: «Ο Άρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα, ανεξάρτητα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται, επιβάλλεται να είναι πρωταγωνιστής».

Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: