Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Πρώτη με όνειρα για Πανσερραϊκό!!

panserraikos
Την πρώτη του προπόνηση έκανε ο Πανσερραϊκός ενόψει της νέας χρονιάς, με τον στόχο να είναι ξεκάθαρος, η επιστροφή στα επαγγελματικά σαλόνια.
Πάνω από 500 φίλοι των «λιονταριών» έδωσαν βροντερό παρών, ζητώντας από τους παίκτες του Κώστα Βασιλάκη την άνοδο.
Παρούσα ήταν η διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός μαζί με την διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος.  Στο χορτάρι ήταν όσοι παίκτες παρέμειναν, αλλά και τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας Μουτεσίδης, Ρούτσης, Σιάκκας, Περπερίδης, Κ. Τριανταφύλλου, Καντίκ και Γαϊδαρτζής, με απόντα τον Μουσικάκη. Στο γήπεδο βρέθηκα και κάποιοι υπό δοκιμή που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία, όπως π.χ. ο πρώην παίκτης του Οδυσσέα Αναγέννησης Νίκος Τζιαμπουρής και ο νεαρός Σερραίος τερματοφύλακας Νίκος Πολυχρονίδης που αγωνιζόταν στην Κ20 του Γαζώρου.
Παράλληλα, έγινε γνωστό και το πρώτο δυνατό φιλικό του Πανσερραϊκού το οποίο είναι με τον Πανθρακικό στις 08/08 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, μόλις επιστρέψει δηλαδή η ομάδα από το Μπάνσκο της Βουλγαρίας όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο.
Σε δηλώσεις του ο Κώστας Βασιλάκης έθεσε ως στόχο την άνοδο: «Είναι η πρώτη μας συγκέντρωση και είμαστε όλοι χαρούμενοι. Βρισκόμαστε σε μια ιστορική ομάδα που αντιπροσωπεύει και εκπροσωπεί όλο τον Νομό Σερρών και άρα οι ευθύνες και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά και να οδηγήσουμε την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες και να δώσουμε χαρά και στον κόσμο της ομάδας αλλά και γενικά όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Πιστεύω ότι η διοίκηση κάνει τα δυνατά που μπορεί πάντα μέσα σε οικονομικά πλαίσια. Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε καλό σημείο. Ο στόχος μας είναι ένας: Να ανέβουμε πρωταθλητές.
Από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε να κάνουμε μια ομάδα νεαρών και έμπειρων παικτών και να αξιοποιήσουμε και τα νέα παιδιά τα οποία έχουν ταλέντο. Τα παιδιά που ήρθαν γνωρίζουν την ομάδα και το περιβάλλον και πιστεύω ότι και η προσαρμογή τους θα είναι πιο εύκολη στην ομάδα. Το καλό ποδόσφαιρο είναι μέσα στην φιλοσοφία μας, να παίζουμε καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο και παράλληλα να παίρνουμε και τα αποτελέσματα γιατί ο στόχος μας είναι να πάρουμε την κατηγορία.   Όσο για τις μεταγραφές, πάντα υπάρχει ένα περιθώριο. Αν χρειαστεί να φέρουμε κι’ άλλους παίκτες αυτοί θα έρθουν για θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα ή για να κάνουν το κάτι παραπάνω. Χρειαζόμαστε έναν τερματοφύλακα και έναν κεντρικό αμυντικό αλλά αυτά θα τα δούμε σε βάθος χρόνου».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: