Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

«Χειροκροτήστε το τριφύλλι»

Ύστερα από 73 μέρες, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει... σπίτι! Η πράσινη ΠΑΕ κάλεσε τους οπαδούς της ομάδας σήμερα στη Λεωφόρο για το φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στην πρόβα τζενεράλε ενόψει Σταντάρ!

«Χειροκροτήστε το τριφύλλι»
Στο πρώτο και τελευταίο φιλικό του μπροστά στα μάτια των οπαδών του πριν την αναμέτρηση με την Σαντάρ Λιέγης δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός.

Η ΠΑΕ με σχετική ανακοίνωση καλεί τους οπαδούς της ομάδας να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο και να τονώσουν το ηθικό των παικτών ενόψει των αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

73 ημέρες μετά... η ομάδα μας επιστρέφει στη Λεωφόρο, κοντά στον κόσμο της, εκεί που ανήκει.

Επιστρέφει με τη φιλική αναμέτρηση εναντίον του Ατρόμητου και εμφανίζεται μπροστά σε όλους τους Παναθηναϊκούς που κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς στήριξαν την ομάδα στις χαρές και στις λύπες, με ψυχή και πίστη, μέσα στη Λεωφόρο αλλά και στην Περιφέρεια.

Απόψε στις 9 το βράδυ, καλωσορίζουμε τον Παναθηναϊκό και ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά γεμάτη υγεία, διακρίσεις και ωραίο ποδόσφαιρο.

Λίγο πριν το ευρωπαϊκό ταξίδι στη Λιέγη, πάμε Λεωφόρο για να χειροκροτήσουμε το Τριφύλλι και να μοιραστούμε τη δύναμή μας μαζί με τους παίκτες και όλο το ποδοσφαιρικό επιτελείο.

Γιατί ομάδα και κόσμος είμαστε ένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: