Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Όπου και αν… ΠΑΣ!!

Όπου και αν… ΠΑΣ!
Νικηφόρα με σκορ 2-1 πέρασε και από την Τούμπα ο ΠΑΣ Γιάννινα για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, αποδεικνύοντας, όπως είχε κάνει και στα Πηγάδια με αντίπαλο την Ξάνθη, ότι τα εκτός έδρας παιχνίδια και ο τρόπος που παίρνει αποτελέσματα σ΄αυτά, θα του δώσουν όπως όλα δείχνουν το εισιτήριο της παραμονής στην κατηγορία.

Βίλα (7΄) και Γεωργίου (69΄) πέτυχαν τα δύο τέρματα για την ομάδα του Αναστασιάδη, μείωσε με τον Παπάζογλου (72΄) ο «δικέφαλος του Βορρά» αλλά ως εκεί.

Οι γηπεδούχοι με αυτό το αποτέλεσμα είδαν την ΑΕΚ να τους προσπερνά και υποχώρησαν στην 5η θέση της βαθμολογίας ενώ από την άλλη, ο ΠΑΣ έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία, φτάνοντας τους 32 βαθμούς.



Μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα ο ΠΑΟΚ έγινε απειλητικός… Ο Λίνο εκτέλεσε ωραία ένα φάουλ και ο Γιάννου έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Μόλις πέντε λεπτά αργότερα όμως, η Τούμπα «πάγωσε». Στο μακρινό σουτ που έγινε από τον…… ο Χαλκιάς δεν έδιωξε μακριά και έτσι ο Βίλα που ερχόταν ανενόχλητος πήρε το ριμπάουντ και με σουτ σκόραρε κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του ΠΑΣ.

Μετά από ένα δεκάλεπτο, σαστίσματος ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Ο Σνάουτσνερ έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Αθανασιάδης σηκώθηκε και πήρε την κεφαλιά για να σταματήσει η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κηπουρού.

Από εκείνο το σημείο και μετά, ο «δικέφαλος» ανέλαβε την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων. Είχε την κατοχή, προσπαθούσε να βγάλει φάσεις κυρίως σημαδεύοντας τον Αθανασιάδη αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ουσιαστικό και έτσι το σε βάρος του 1-0 έμεινε μέχρι και το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Το σκηνικό πίεσης αλλά χωρίς αποτέλεσμα συνεχίσει στο δεύτερο ημίχρονο για τον ΠΑΟΚ. Στο 57ο λεπτό, ο Μπόλονι έβγαλε από το παιχνίδι τον Γιάννου και έβαλε τον Παπάζογλου για να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή ενώ στο 65΄πέρασε και τον Νιμανί, βγάζοντας τον Γεωργιάδη.
Στο 69ο λεπτό όμως ο ΠΑΣ βρήκε χώρους και έφυγε στην κόντρα. Ο Μπεσέρα έκανε ωραία μπαλιά στον Γεωργίου που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τσιρίλο και νίκησε τον Χαλκιά για το 2-0.

Στο 72ο λεπτό όμως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βρει δίχτυα. Ο Παπάζογλου έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και με ωραίο γυριστό σουτ νίκησε τον Κηπουρό για να μειώσει σε 2-1. Η ομάδα του Μπόλονι «άγγιξε» την ισοφάριση στο 89ο λεπτό με τον Μπαλάφα αλλά η κεφαλιά του βρήκε και έφυγε εκτός εστίας.



ΠΑΟΚ(Μπόλονι): Χαλκιάς, Μπαλάφας, Γεωργιάδης, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης, Λίνο, Λάζαρ, Σνάουτσνερ, Τσουκαλάς, Αθανασιάδης, Γιάννου.

ΠΑΣ Γιάννινα(Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Κυριάκος, Μπεσέρα, Βίλα, Ανδράλλας, Γεωργίου, Ζαμπρέλα, Βάντερσον


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: