Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Νέο σοκ για Παρί!!

Νέο σοκ για Παρί
Ακόμη και η ισοπαλία απέναντι στη Νανσί θα ήταν άσχημο αποτέλεσμα για την Παρί Σεν Ζερμέν που θέλει να κατακτήσει τον τίτλο στη Γαλλία, αλλά ούτε στα προηγούμενα ματς κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Τελικά οι Παριζιάνοι δεν πήραν καν τον βαθμό, αλλά με το τέρμα του Μογιό στο 89’ ηττήθηκαν 2-1 και ναι μεν μοιράζονται την κορυφή με τη Μονπελιέ που έχει ματς λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18’ με τον Τραορέ, αλλά στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Σισοκό κατάφερε να ισοφαρίσει αναπτερώνοντας τις ελπίδες της ομάδας του Αντσελότι. Ελπίδες που πάντως, ουδέποτε επιβεβαιώθηκαν αφού λίγο πριν το τέλος ο Γιοάν Μογιό πέτυχε το γκολ που έριξε την Παρί στο «καναβάτσο».


Η επανάσταση των τελευταίων

Με νίκες προχώρησαν οι ουραγοί του γαλλικού πρωταθλήματος που κάνουν τη μεγάλη προσπάθεια να αποφύγουν το… πικρό ποτήρι του υποβιβασμού.

Η τελευταία των… τελευταίων, Οσέρ, κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 2-0 τη Βαλανσιέν, όμως δεν μπόρεσε να χαρεί αυτήν τη νίκη όσο θα ήθελε.

Αιτία, το γεγονός πως το ίδιο έκαναν και οι ομάδες τις οποίες κυνηγά στη βαθμολογία.

Η Σοσό κατάφερε να νικήσει 2-1 την Μπρεστ, ενώ ακόμη μεγαλύτερο είναι το κατόρθωμα της Νις που πήρε μεγάλο διπλό με σκορ 3-2 στην έδρα της Σεντ Ετιέν, με τον Κλερκ να πετυχαίνει το «χρυσό» γκολ στο 89’!

Το πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής:

Σάββατο, 31/3

Οσέρ-Βαλανσιέν 2-0
Μπορντό-Ντιζόν 1-1
Λοριάν-Εβιάν 0-1
Σοσό-Μπρεστ 2-1
Σεντ Ετιέν-Νις 2-3
Νανσί-Παρί Σεν Ζερμέν 2-1

Κυριακή, 01/04

Καέν-Αζαξιό
Λιλ-Τουλούζ
Ρεν-Λιόν

Τετάρτη, 11/4

Μαρσέιγ-Μονπελιέ

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: