Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Το αφιέρωσε στην ψυχολόγο!!

Το αφιέρωσε στην ψυχολόγο!
Έχουμε δει σκόρερ να αφιερώνουν ένα γκολ τους σε πολλά μέλη μιας ομάδας… Από κάποιον συμπαίκτη τους, τον προπονητή τους μέχρι και γυμναστές σε μια ομάδα. Ο Ρουμπέν Κάστρο όμως, οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι πρωτοτύπησε.

Αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στην ψυχολόγο της ομάδας!

Μετά από το πρώτο τέρμα που σημείωσε στο παιχνίδι της Μάλαγα με την Μπέτις ο Κάστρο έτρεξε προς το μέρος της, αγνοώντας τους συμπαίκτες του, και πανηγύρισε το γκολ με αγκαλιάζοντας την ψυχολόγο.

Αν και αρχικά, μας προκάλεσε έκπληξη, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Κάστρο επέλεξε να πανηγυρίσει με την Πατρίσια Ραμίρες ένα του τέρμα.

Κάτι αντίστοιχο, είχε συμβεί και στο παιχνίδι της Μπέτις με τη Βαλένθια. Εμβαθύνοντας στο ζήτημα μπορούμε να βρούμε και τους λόγους…

Η δις.Ραμίρες βρίσκεται δύο χρόνια στην ομάδα και όλο αυτό το διάστημα έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση όλων των στελεχών της. Προπονητές μπορεί να αλλάζουν στη Μπέτις αλλά ψυχολόγο όχι…

Η Πατρίσια Ραμίρες έχει καταλυτικό ρόλο στην επιτυχία της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Από την άνοδο από την Σεγούντα Ντιβισιόν μέχρι και σε σημαντικές νίκες που έχει πάρει φέτος στην… επανεμφάνισή της στα… σαλόνια του ισπανικού ποδοσφαίρου.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: