Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Βύθισε κι άλλο την ΑΕΛ η Παναχαϊκή!!

Βύθισε κι άλλο την ΑΕΛ η Παναχαϊκή
Σε «ελεύθερη πτώση» βρίσκεται πλέον η Λάρισα που γνώρισε ακόμη μία ήττα, αυτήν τη φορά από την Παναχαϊκή με σκορ 2-0. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι έφτασαν εύκολα τη νίκη και διεκδικούν την είσοδό τους στα πλέι-οφ, εκεί που υποτίθεται θα ήθελε νε βρεθεί και η ΑΕΛ (όταν σταμάτησαν τα όνειρα της απευθείας ανόδου) σχέδια που αποδείχτηκε πως απείχαν πολύ από την πραγματικότητας της φετινής Football League.

Οι Πατρινοί κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Μαπούκου και με την έναρξη του δευτέρου και συγκεκριμένα στο 50’, ο Ουρτάδο έγραψε το 2-0. Οι γηπεδούχοι –στο ντεμπούτο του Γιάννη Ππακώστα στον πάγκο- θα μπορούσαν να δώσουν ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη τους, αν στο 62’ προσπάθεια του Ντίνα δεν σταματούσε στο δοκάρι, όμως, ακόμη κι έτσι έφτασαν στους 33 βαθμούς (μην ξεχνάμε ότι τους έχουν αφαιρεθεί και πέντε) διεκδικώντας είσοδο στα πλέι οφ.

Αντίθετα, τα πράγματα δεν εξελίσσονται καθόλου καλά για την ΑΕΛ, που έχει ξεκινήσει τη σεζόν με στόχο η παρουσία στη Football League να αποδειχθεί μια απλή παρένθεση. Οι Θεσσαλοί αγνοούν τη νίκη από την 15η αγωνιστική και με μόλις 24 βαθμούς περιορίζονται στην 12η θέση του πίνακα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναχαϊκή
: Πουρής, Σπίνουλας, Κοιλιάρας, Θεοδωρέλλης, Ιωάννου, Τσεμπερίδης, Ουαταρά (59' Φούφουλας), Ντίνας, Ουρτάδο (83’ Πετρόφ), Μαπούκου (69' Ατματζίδης), Φουρτάδο.

Λάρισα: Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Βενετίδης, Κολοβέτσιος, Ψωμάς (46' Πλιάγκας), Καρανίκας, Πότσι, Βούζας (60' Σιατραβάνης), Μπλέντι, Ζεκίνια, Γκρούμπιεσιτς (40' Λασιμάντ).



Αναλυτικά η 23η αγωνιστική

Σάββατο, 31/3

Θρασύβουλος-Καλλιθέα 0-0

Κυριακή, 1/4

Ηρακλής Ψαχνών-Καλλονή 1-0
(70’ Σέγκος)

Φωκικός-Πλατανιάς 1-1
(76’ Καλλέργης – 89’ Γκονζάλες)

Αγροτικός Αστέρας-Πανθρακικός 0-0

Αναγέννηση Επανομής-Βέροια 0-2
(13’ Καλί, 47’ Κάντι)

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Βύζας Μεγάρων 0-1
(73’ Ροβύθης)

Παναχαϊκή-Λάρισα 2-0
(

Η επόμενη αγωνιστική (24η)

Τετάρτη, 4/4 (17:00)

Καλλονή-Πανσερραϊκός (15:00)
Πλατανιάς-Ηρακλής Ψαχνών (16:00)
Θρασύβουλος-Παναχαϊκή
Λάρισα-Εθνικός Αστέρας
Καλλιθέα-Αγροτικός Αστέρας
Πιερικός-Αναγέννηση Επανομής
Πανθρακικός-Φωκικός
Βέροια-Αναγέννηση Γιαννιτσών


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: