Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Έβαλε ο... Τομάς το χέρι του!!

Έβαλε ο... Τομάς το χέρι του!
Με τον Τομάς να βάζει το... χεράκι του, ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει τη νίκη 2-0 επί του Λεβαδειακού στη Νέα Σμύρνη.

Ο άσος των Βοιωτών, στο 60ο λεπτό, σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι μέσα στη μεγάλη περιοχή και έδωσε την ευκαιρία στον Κούτσι να ευστοχήσει από το σημείο του πέναλτι.

Το γκολ αυτό άλλαξε τα δεδομένα στο παιχνίδι. Οι παίκτες του Πανιώνιου απέβαλλαν το άγχος πέρασαν στην επίθεση, πίεσαν περισσότερο και στο 90ο λεπτό ο Κούρντι με όμορφη ενέργεια μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Οι κυανέρυθροι πήραν μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που αναζητούσε τους τρεις πόντους ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μεγάλο ρόλο στη νίκη αυτή του Πανιώνιου είχε και ο τερματοφύλακας του. Ο Σιδεράκης ήταν αρκετά καλός και τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις με καλές επεμβάσεις του κατάφερε να κρατήσει το μηδέν για τους κυανέρθυρους.

Μόλις στο 19ο λεπτό ο τερματοφύλακας του Πανιώνιου έδειξε ότι ήταν σε καλή ημέρα με μια καλή ενέργεια σε σουτ του Σουμπίνιο.

Οι κυανέρυθροι... ισοφάρισαν τις ευκαιρίες με τον Μουλόπουλο να διώχνει την μπάλα επάνω στη γραμμή μετά από την κεφαλιά του Πιέρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος άρχισε να κερδίζει μέτρα. Βρέθηκε περισσότερες φορές στην εστία του Λεβαδειακού. Σε μια από τις φάσεις ήρθε το τραγικό λάθος του Τομάς που αποδείχθηκε καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα.

Ο Κούτσι ευστόχησε στο πέναλτι και άνοιξε το σκορ.

Διπλό το καλό για τους γηπέδούχους. Και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ αλλά και κατάφεραν να αποβάλλουν το άγχος που -ομολογουμένως- είχαν μέχρι τότε.
Ο Λεβαδειακός προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει. Αντίθετα οι κυανέρυθροι ανέβηκαν ψυχολογικά, και κράτησαν μακριά τους παίκτες των Βοιωτών από την εστία τους.

Έτσι φτάσαμε στο 90ο λεπτό, όταν και ο Κούρντι έκανε το 2-0, με ατομική ενέργεια σκορπίζοντας χαμόγελα στους κυανέρυθρους.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: