Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Δεν… καταδέχεται το Γιουρόπα Λιγκ ο Νταβίντ Λουίζ!!

Δεν… καταδέχεται  το Γιουρόπα Λιγκ ο Νταβίντ Λουίζ
Δεν… συγκινεί τον Νταβίντ Λουίζ η ιδέα να αγωνίζεται του χρόνου η Τσέλσι στο Γιουρόπα Λιγκ. Μεγάλος στόχος του Βραζιλιάνου είναι η είσοδος των «μπλε» στην τετράδα της Αγγλίας, προκειμένου να αγωνιστεί την επομένη περίοδο στην μεγάλη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης σχολίασε την μεταγραφή του στο Λονδίνο πριν από ένα χρόνο.

Ο 24χρονος αμυντικός είναι αισιόδοξος καθώς θεωρεί πως η σεζόν μπορεί στο τέλος να θεωρηθεί επιτυχημένη, με την Τσέλσι να κατακτά κάποιο τρόπαιο είτε του Τσάμπιονς Λιγκ, είτε του κυπέλλου Αγγλίας.

«Όταν ήρθα στην ομάδα ήθελα να κερδίσω το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θέλω να παίξω στο Γιουρόπα, θέλω να βρίσκομαι στην κορυφαία διοργάνωση. Το ξέρω πως δεν είμαστε σε καλή θέση στο πρωτάθλημα αλλά είναι πολύ πιθανό να κερδίσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ και το κύπελλο. Μην ξεχνάτε πως και μια εκ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σίτι θα τελειώσουν την σεζόν χωρίς να κερδίσουν κάτι», ανέφερε σχετικά ο Λουίζ.

Και πρόσθεσε ο πρώην παίκτης της Μπενφίκα για την μετακόμιση του στην Τσέλσι: «Αισθάνομαι ότι έχω προσαρμοστεί αρκετά καλά και η Τσέλσι με έχει βοηθήσει πολύ. Μου αρέσει η Πρέμιερ Λιγκ και νιώθω πως είναι μαγικό πρωτάθλημα αφού περιμένεις μέχρι το τελευταίο λεπτό για να δεις ποιος θα νικήσει έναν αγώνα».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: