Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Πιστεύει στο θαύμα ο Ρεχάγκελ!!

Πιστεύει στο θαύμα ο Ρεχάγκελ
Ο προπονητής της Χέρτα ,Ότο Ρεχάγκελ, πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να αποφύγει τον υποβιβασμό ακόμα και μετά την ήττα 4-1 από τη Βόλφσμπουργκ. Μετά τη χθεσινή αναμέτρηση, η ομάδα του Βερολίνου πλέον φτάνει τις εννιά ήττες σε έντεκα παιχνίδια στη διάρκεια του 2012.

Ο Γερμανός προπονητής εξακολουθεί να παραμένει αισιόδοξος και να ελπίζει σε ένα θαύμα που θα σώσει την Χέρτα από τον υποβιβασμό, αν και η ομάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην προτελευταία θέση στην κατάταξη της Bundesliga.

Παρά τη νίκη της ομάδας του Βερολίνου επί της Μάινζ όπου επικράτησε με 3-1, η Χέρτα δε μπόρεσε να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.Ωστόσο ο Ρεχάγκελ δεν παραδίδει τα όπλα:

«Νομίζαμε ότι είχαμε γυρίσει τα πράγματα υπέρ μας. Αλλά παρά τη χθεσινή ήττα δεν είμαστε μακριά από το στόχο μας. Θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος προκειμένου να τα καταφέρουμε».

Ο τεχνικός αν και προσπάθησε να διατηρήσει την αισιόδοξη στάση του, δεν παρέλειψε να τονίσει πως η ψυχολογία της ομάδας δε βρίσκεται στα καλύτερα της.

«Φυσικά και χάσαμε λίγη από την αυτοπεποίθησή μας. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Και όταν δεν σκοράρεις, δεν κερδίζεις τους αγώνες. Όλοι είναι πολύ απογοητευμένοι, αφού το αντίτιμο της ήττα είναι πολύ υψηλό. Μόνοι μας χάσαμε στην ουσία αφού σπαταλήσαμε τις ευκαιρίες που είχαμε να βάλουμε γκολ»,ήταν τα λόγια του.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: