Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Λουίς Ενρίκε: «Μάχη μέχρι το τέλος»

Λουίς Ενρίκε: «Μάχη μέχρι το τέλος»
Ιδιαίτερα χαρούμενος τόσο με την ευρεία νίκη, όσο και με την απόδοση των παικτών του ήταν ο προπονητής της Ρόμα, Λουίς Ενρίκε, μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας του με την Νοβάρα. Επίσης, φάνηκε αισιόδοξος για την πορεία των «τζιαλορόσι» να κατακτήσουν την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, δίνοντας το σύνθημα για «μάχη» μέχρι τέλους.

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη σήμερα για την ομάδα, τους σκόρερ και όλους τους φιλάθλους μας. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο λόγω της ώρας διεξαγωγής του, την υπερβολική ζέστη σήμερα αλλά και τους αντιπάλους μας που ήρθαν να απεγνωσμένοι να νικήσουν. Δεν είναι ποτέ εύκολο να παίζεις αντιμέτωπος με ομάδες του Τέσερ( προπονητής Νοβάρα), είναι πάντα επικίνδυνες στον αιφνιδιασμό», ανέφερε αρχικά μετά το τέλος του αγώνα.

και πρόσθεσε για την απόδοση των παικτών του: «Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Μαρκίνιο και Χοσέ Άνχελ αλλά δεν ήταν μόνοι τους, όλοι τα πήγαν περίφημα. Είμαι χαρούμενος γιατί βλέπω όλους τους παίκτες μου να δουλέυουν πολύ στην προπόνηση και να είναι στα καλύτερα τους στους αγώνες».

Τέλος, για την τελική κατάταξη της Ρόμα στο πρωτάθλημα σχολίασε: «Δεν είμαστε μακριά από την τρίτη θέση. Πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Έχουμε να πάμε στην Λέτσε τώρα και μετά έχουμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια εντός έδρας. Εκείνα θα κρίνουν το μέλλον μας».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: