Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Αναστασιάδης: «Σαν το τελευταίο μας παιχνίδι»

Με τη βοήθεια της Παναγίας και με το σκεπτικό πως… θα μπορούσε να είναι το τελευταίο ματς θα αγωνιστεί ο ΠΑΣ κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο Άγγελος Αναστασιάδης στη Nova.
O τεχνικός των Γιαννιωτών υποστήριξε πως μίλησε στους παίκτες του και προσπάθησε να τους κάνει να ξεπεράσουν το σοκ από την ισοπαλία απέναντι στον Εργοτέλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιστροφή του στην Τούμπα σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για τον ΠΑΣ:

«Είναι ένα ματς απέναντι σε μια ομάδα που πιστεύω μετά τον Ολυμπιακό ότι είναι η πιο πειθαρχημένη, η πιο καλή ομάδα στο πρωτάθλημα. Όπως καταλαβαίνετε, είναι πολύ δύσκολο το έργο μας, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε να παίξουμε το παιχνίδι που μπορούμε να κάνουμε. Θα το δούμε σα να είναι το τελευταίο μας παιχνίδι. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, άλλωστε. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι το έργο μας, θα πάμε θα παίξουμε και από 'κει και πέρα η Παναγιά θα αποφασίσει τι θα γίνει».

Για το αν έχει επηρεάσει την ομάδα του η ισοπαλία σοκ με τον Εργοτέλη:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε δεχθεί τέτοια ψυχρολουσία. Και με τον Παναθηναϊκό και με τον Αστέρα, δεν είναι εύκολο να τα ξεπερνάς αυτά τα πράγματα. Μόνο έτσι μπορούσε να χαθεί η νίκη. Κάνουμε μία προσπάθεια να πείσουμε τα παιδιά ότι αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Είμαστε υποχρεωμένοι να ανταποκριθούμε σε τέτοιες καταστάσεις. Πιστεύω να το ξεπεράσουμε. Έμαθα από τα αρνητικά να βγάζω θετικά πράγματα».Για τα συναισθήματα του για την επιστροφή του στην Τούμπα:

«Τώρα δεν μπορώ να σας πω, δεν ξέρω τι θα γίνει, πώς θα νιώσω και τι θα κάνω. Πέρα από τον προπονητικό χρόνο και όλα αυτά που έχουν γίνει εκεί, έχω και μία δωδεκαετία σαν ποδοσφαιριστής. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας απαντήσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: