Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Κωνσταντίνου: «Μέχρι την Τετάρτη»…!!

Κωνσταντίνου: «Μέχρι την Τετάρτη»…
Για την προσεχή Τετάρτη μετέθεσαν την απόφαση για τυχόν οι κινητοποιήσεις οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Στη συνάντηση του Ενιαίου Φορέα Θύρας 13 που πραγματοποιήθηκε στον «Τάφο του Ινδού» το παρών έδωσε και ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος μιλώντας στους παρευρισκόμενους, τόνισε πως μέχρι εκείνη την ημέρα θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα μεταβίβασης των μετοχών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα κατάμεστο γήπεδο και διήρκησε περίπου 1,5 ώρα.

Εκεί βρέθηκαν εκπρόσωποι οργανωμένων οπαδών τόσο από συνδέσμους της Αθήνας όσο και της επαρχίας με κυρίαρχη τάση την διαπίστωση πως απαιτείται η λήψη δράσεων και η κινητοποίηση όλων προκειμένου να δοθεί λύση στο διοικητικό και οικονομικό χάος που επικρατεί στην ομάδα.

Πολλοί ήταν εκείνοι που πρότειναν κλιμάκωση των ενεργειών με παρουσία έξω από την κατοικία του Γιάννη Βαρδινογιάννη ή ακόμη και τη διοργάνωση συλλαλητηρίου, πάντοτε όμως, με ειρηνικό τρόπο δίχως ακρότητες.

Τους παλαίμαχους εκπροσώπησαν Βασίλης Κωνσταντίνου και Ζαχαρίας Πυτιχούτης με τον πρώτο να παίρνει το λόγο και να ενημερώνει πως μέχρι την Τετάρτη θα έχει ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τη μεταβίβαση των μετοχών, οπότε συμφωνήθηκε πως οι όποιες εξελίξεις θα πρέπει να δρομολογηθούν για τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: