Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Big Μac, ο μεγαλύτερος εν Ελλάδι απατεώνας, γράφουν οι Γερμανοί!

Ως σύμβολο της διαφθοράς στην Ελλάδα χαρακτηρίζει τον Μάκη Ψωμιάδη γερμανικό δημοσίευμα, το οποίο αναλύει τον βίο του “Μάκαρου” από την εποχή που ήταν πρόεδρος της ΑΕΚ μέχρι τη σύλληψή του στα Σκόπια!

Big Μac, ο μεγαλύτερος εν Ελλάδι απατεώνας, γράφουν οι Γερμανοί!
Συγκεκριμένα η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Bild έχει ποστάρει θέμα με τίτλο: «Αυτός είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας της Ελλάδας» και φυσικά από κάτω φιγουράρει η φωτογραφία του Big Mac με πούρο στο στόμα!
Βλέπεται οι ξένοι εκτός από τις εκατοντάδες κατηγορίες που μας προσάπτουν (μέσα σε αυτή και ο απατεώνας), είναι και αυτή της ανοχής ανθρώπων που πλούτιζαν με παράνομες πράξεις. Ο Ψωμιάδης στο θέμα της γερμανικής εφημερίδας, χαρακτηρίζεται σύμβολο της διαφθοράς στην Ελλάδα, γι' αυτό ο σκύλος έβαλε μπροστά τις γερμανικές του γνώσεις και σας παραθέτει τι γράφτηκε στη Bild.
«Ο Μάκης Ψωμιάδης είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας στην Ελλάδα και για πολλά χρόνια η φιγούρα του είναι σύμβολο της διαφθοράς! Είναι γιος ενός ιερέα, έκανε το ένα έγκλημα μετά το άλλο και δεν έχει λογοδοτήσει ποτέ για κανένα από αυτά!
Ως ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικών ομάδων στην Ελλάδα, είναι ένας άνθρωπος που συμπεριφερόταν σας θεός! Ο πρώτος σύλλογος που είχε ο Ψωμιάδης ήταν η ΑΕΚ και αργότερα αγόρασε τον Α.Ο. Καβάλας αφού αποχώρησε από την ομάδα των Αθηνών», γράφει αρχικά το δημοσίευμα της Bild.
Στη συνέχεια οι Γερμανοί αναφέρουν το περιστατικό που είχε ο Ψωμιάδης με την βραδινή επίσκεψη στην οικία του Ντέμη Νικολαΐδη, το 2003! «Με τους παίκτες του κάθε άλλο παρά δειλός ήταν. Επισκέφθηκε τον επιθετικό της ομάδας του και τον απείλησε ότι θα του σπάσει τα πόδια αν δεν κόψει τη συνήθεια να ξενυχτάει και δεν πηγαίνει για ύπνο νωρίτερα», αναφέρεται χαρακτηριστικά!
Ακολούθως η Bild σημειώνει ποιες κατηγορίες βαραίνουν το μητρώο του Ψωμιάδη: «Ποινικό μητρώο: λαθρεμπόριο, εκβιασμοί, απαγωγές, δωροδοκία, απάτη, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα χρήματος».
Μάλιστα υπάρχει και κορυφαίο σχόλιο για τις παραπάνω κατηγορίες! «Μπορεί ο Big Mak να προσεύχεται κάθε μέρα, αλλά οι πράξεις του δεν υποστηρίζουν την ευλάβεια του.
Το άρθρο, κάνει αναφορά στον χαρακτηρισμό ''νονός'' που είχε αποδοθεί στον Ψωμιάδη από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τονίζοντας ότι καταδικάστηκε σε φυλάκιση αρκετές φορές, αλλά δεν έχει εκτίσει την τιμωρία ποτέ, αφού πάντα βρισκόταν ένας «ελεήμων» δικαστής».
Καταλήγοντας, οι Γερμανοί πληροφορούν τους αναγνώστες τους ότι ο Ψωμιάδης είχε ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ και ότι συνελήφθη στα Σκόπια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: