Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ζαγοράκης -"Γιατί ο Ολυμπιακός κι όχι εμείς;"

Ο Ζαγοράκης μίλησε (τηλεφωνικά) σε έντονο ύφος στον γγ. Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή και τελικά απέσπασε το "Ο.Κ." για να πάνε οπαδοί του "Δικεφάλου" στα Γιάννινα.
"Γιατί ο Ολυμπιακός κι όχι εμείς;"
Aφού, βέβαια, προηγουμένως είχε δοθεί η άδεια στους φίλους του Ολυμπιακού να πάνε στην Τρίπολη...
"Από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι δεν έχει εκδοθεί απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων για τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός", είχε ανακοινωθεί κι αυτό οδήγησε στη σημερινή επικοινωνία του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον γ.γ. Αθλητισμού.
Μάλιστα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είπε στον Πάνο Μπιτσαξή ότι "γιατί αυτοί παίρνουν εισιτήρια και πάνε παντού; Εμείς τι είμαστε; Οι κακοί της υπόθεσης; Αν θέλεις μπορούμε να αλλάξουμε και χώρα για να μπορούμε να παίρνουμε εισιτήρια…".
Μετά λοιπόν από αυτές τις σκληρές εκφράσεις ο γγΑ έδωσε το "Ο.Κ." για μετακίνηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα για το ματς με τον ΠΑΣ (12η αγωνιστική).
Επίσης ο επικεφαλής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε στον Μπιτσαξή ότι πρέπει να μιλήσει με την αστυνομία και να μη συμβεί το τραγικό περιστατικό, που είχε προαναγγελθεί στη σχετική σύσκεψη ανάμεσα στις τρεις πλευρές (ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Αστυνομία).
Συνολικά λοιπόν θα βρεθούν 650 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα, μια κι έτσι είχε συμφωνηθεί αρχικά ανάμεσα στις δύο ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: