Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Την ξέρει τη... μοίρα του ο Ντεσάμπ!!

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ "παίζει το κεφάλι του" στο ντέρμπι της Μαρσέιγ με την Παρί Σεν Ζερμέν με τον ίδιο να δηλώνει οτι είναι προετοιμασμένος για το ενδεχόμενο να απολυθεί...
Την ξέρει τη... μοίρα του ο Ντεσάμπ
«Ξέρω πως αυτό είναι κομμάτι της δουλειάς μου, υπάρχει συνέχεια αυτή η απειλή. Το γνωρίζω», τόνισε ο Γάλλος τεχνικός και συνέχισε:
«Εχει συμβεί σε άλλους προπονητές οι οποίοι μάλιστα είχαν καλά αποτελέσματα, όπως ο Φάμπιο Καπέλο στην Ρεάλ. Η κατάσταση είναι πολύπλοκη τόσο για την ομάδα όσο και για μένα αλλά η προσωπική μου κατάσταση δεν είναι προτεραιότητα».
Ο Γάλλος τεχνικός, σε αντίθεση με τα δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, θεωρεί πως η «ανταρσία» του Ζινιάκ δεν αναστάτωσε την υπόλοιπη ομάδα.
«Προετοιμαζόμαστε για το κρίσιμο ματς που μας περιμένει. Τα παιχνίδια της ΟΜ με την ΠΣΖ πάντα έχουν ένα ξεχωριστό χρώμα και εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε.
Ξέρουμε πως βρισκόμαστε στην 10η θέση και συναντάμε την Παρί, η οποία είναι το φαβορί για τον τίτλο βάση της οικονομικής της ισχύς και της θέσης της στην βαθμολογία.
Υπάρχουν όλα τα συστατικά για ένα σπουδαίο ματς και θα πρέπει να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία για την πόλη και τους οπαδούς τη ομάδας».
Πηγή: sentra-goal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: