Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ο Άρης θα νικήσει με… 3-0

Πιστεύετε στις συμπτώσεις; Αν όχι, τότε ο Άρης έχει την ευκαιρία να σας κάνει να αλλάξετε γνώμη.
Οι Θεσσαλονικείς πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον ΟΦΗ την 10η αγωνιστική χάρη στο τέρμα που πέτυχε ο Γιαννιώτας στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης. Πλέον η ομάδα του Μίχαλ Πρόμπιερζ, έχοντας θετική ψυχολογία, θέλει να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της κόντρα στον Πανιώνιο την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη.
 
Οι «κίτρινοι» έχουν πολλές πιθανότητες να πάρουν το «διπλό» κόντρα στους «κυανέρυθρους» και μάλιστα με σκορ 3-0. Γιατί θα συμβεί αυτό; Πριν από τρία χρόνια, ο Άρης μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό με σκορ 1-0, ταξίδεψε στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι Θεσσαλονικείς έφυγαν από το «Παγκρήτιο» με τους τρεις βαθμούς της νίκης, χάρη στο τέρμα του Βλάνταν Ίβιτς. Επόμενος αντίπαλος ήταν ο Πανιώνιος και ο Άρης νίκησε με σκορ 3-0.
 
Αυτή τη φορά οι «κίτρινοι» έχουν την δυνατότητα να επαναλάβουν το επίτευγμά τους, καθώς έχουν δύο συνεχόμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις με ΟΦΗ και Πανιώνιο. Στο πρώτο παιχνίδι η νίκη ήρθε με σκορ 1-0, όπως και τη σεζόν 2007/2008. Οι οιωνοί είναι θετικοί για τον Άρη και μπορεί κανείς να πει ότι στη Νέα Σμύρνη θα νικήσει με 3-0.
 
Την περίοδο 2007/2008 στον πάγκο της ομάδας ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ να καλείται τώρα να τον μιμηθεί. sportday gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: