Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

"Είμαστε μεγάλη ομάδα και θέλουμε να το δείχνουμε"

Σε κλίμα συγκίνησης ο Γιαννώτας παρέλαβε το βραβείο.
"Είμαστε μεγάλη ομάδα και θέλουμε να το δείχνουμε"
Ο Γιάννης Γιαννιώτας παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της περασμένης αγωνιστικής.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΑΡΗ, παραλαμβάνοντας το βραβείο από τα χέρια του κλινήρη, Στέφανου Γιώρη, τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ο δεύτερος πατέρας μας. Ότι και να πω είναι λίγο. Δε θέλει λόγια για να περιγράψεις αυτή τη στιγμή" ανεφερε αρχικά ενώ για το που αφιερώνει το βραβείο: "Στον κύριο Στέφανο και στην οικογένειά μου".
Η ανοδική πορεία της ομάδας πρέπει να επιβεβαιωθεί και με σερί νικών για τις οποίες τόνισε ο νεαρός: "Αυτή τη στιγμή πιστεύω πως η ομάδα θα βρει το δρόμο της. Είμαστε μεγάλη ομάδα, θέλουμε να το δείχνουμε κάθε Κυριακή. Παρότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε στην αρχή, θα προσπαθήσουμε για να χαρίσουμε χαρά στον κόσμο μας".
Γιώρης: "Θα πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα"
Ο υπέυθυνος των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Στέφανος Γιώρης, αν και νοσηλεύεται ήταν αυτός που έδωσε το βραβείο σε ένα "δικό" του παιδί, τονίζοντας βουρκωμένος:
"Είμαι πολύ συγκινημένος που αυτά τα παιδιά είναι δικά μου. Είναι και καλοί χαρακτήρες εκτός από παίκτες. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον και είναι κι άλλα που ακολουθούν.
Είναι όλοι τους ένας κι ένας. Αγαπούν την ομάδα, είναι παιδιά του Άρεως . Είμαι 100 τοις εκατό σίγουρος πως μπορούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα, όπως ο Κατίδης και άλλα παιδιά. Το έχει πια αποδείξει ο Γιαννιώτας.
Ήθελα πάρα πολύ να κρατήσω το Γιάννη στον ΑΡΗ. Έκανε τεράστια θυσία ο πατέρας του αλλά και ο ίδιος ο Γιάννης που επί πέντε χρόνια τον έφερνε στο γήπεδο από την Αρναία. Και άλλα παιδιά έχουν προσπαθήσει πάρα πολύ, όπως ο Κατίδης, ο Νταμαρλής".
Για την πορεία της πρωταθλήτριας ομάδας Κ20 υπογράμμισε: "Ακόμη υπάρχουν και μικρότεροι, που ανέβηκαν τώρα στην Κ-20 και τα πάνε πάρα πολύ καλά. Θα τους διαλύσουμε όλους και φέτος. Να το ξέρετε, θα το πάρουμε το πρωτάθλημα.
Λέω τη λέξη ΑΡΗΣ και ζωντανεύω".

Καταλήγοντας έκανε την πρόβλεψη: "Είμαι εκατό τοις εκατό σίγουρος πως ο Γιάννης θα σκοράρει και κόντρα στον Πανιώνιο. Τον ξέρω και το πιστεύω. Είναι πολύ καλός παίκτης. Πρόπερσι τον Καπίνο, τον ‘γονάτισε’ με τα γκολ που πέτυχε".
Στη βράβευση έδωσε το παρόν και ο Γιώργος Κατίδης συμπαίκτης και κολλητός του Γιαννιώτα ενώ την ΠΑΕ εκπροσώπησε ο Αντώνης Ζαμπέτας. allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: