Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Το στοίχημα προδιαγράφει το μέλλον τους!!

Η Πρέμιερ Λιγκ είναι ίσως το μοναδικό πρωτάθλημα στον κόσμο, το οποίο προσφέρει τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα. Ένα από τα πλέον αγαπημένα, είναι αυτό που αφορά τους προπονητές. Ποιος κινδυνεύει να χάσει τη θέση του πρώτος, μόλις τρεις μήνες μετά την έναρξη της σεζόν.
Το στοίχημα προδιαγράφει το μέλλον τους
Στιβ Κιν

Ο τεχνικός της Μπλάκμπερν σχεδόν σε κάθε αγώνα δέχεται τις έντονες διαμαρτυρίες των οπαδών της ομάδας του. Τα πανό που τον…διατάζουν να φύγει, δεν λείπουν ούτε από τις εντός ούτε από τις εκτός έδρας αναμετρήσεις της Μπλάκμπερν. Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, πλήρωνε 3.25 ενώ τώρα η απόδοσή του έχει πέσει στο 2.40
 Ρομπέρτο Μαρτίνεζ 
 
Ξεκίνησε με πέντε βαθμούς στα πρώτα τρία παιχνίδια όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Συγκέντρωσε μόλις έναν στα επόμενα εννέα ματς και από το 41 η απόδοσή του κατρακύλησε στο 4.00.
Στιβ Μπρους

Ξόδεψε το καλοκαίρι ότι είχε και δεν είχε χωρίς πάντως να ζημιωθεί έντονα το ταμείο της Σάντερλαντ. Η παρουσία της ομάδας τον τελευταίο μήνα δικαιολογεί την πτώση των τιμών από το 13 στο 5 για την απομάκρυνσή του.
Αντρέ Βίλας-Μπόας

Η πρώτη μεταγραφή προπονητή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Άφησε την Πόρτο για να αναλάβει την Τσέλσι όμως τα έχει βρει σκούρα. Η ήττα από τη Λεβερκούζεν βούλιαξε την απόδοσή του στο 6.00 για να γίνει ο επόμενος προπονητής που θα αποχωρήσει από την Πρέμιερ Λιγκ. Τον Αύγουστο πλήρωνε 67.00.
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: