Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Αγγλική... μάχη για δύο Μπανγκουρά!!

«Μάχη» για τους δύο Μπανγκουρά της ΑΙΚ Στοκχόλμης, δίνουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ. 

Σκάουτερ των δύο ομάδων παρακολουθούν τους δύο ποδοσφαιριστές από τη Σιέρα Λεόνε εδώ και αρκετό καιρό και ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι της ΑΙΚ με την Χάλμσταντ, έμειναν με το... στόμα ανοικτό, βλέποντας τον Τετέ Μπανγκουρά να πετυχαίνει και τα 4 γκολ της ομάδας του και τον Μοχάμεντ Μπανγκουρά να βγάζει δύο ασίστ.

Τόσο ο Τετέ (21 ετών, μεσοεπιθετικός), όσο και ο Μοχάμεντ (21 ετών, μέσος), βρίσκονται στο στόχαστρο και άλλων συλλόγων, όπως η Άρσεναλ, η Τσέλσι και η Σάντερλαντ, όμως, οι δύο... αιώνιοι εχθροί τους αγγλικού ποδοσφαίρου, φαίνεται να έχουν δείξει εντονότερο ενδιαφέρον.

Μάλιστα, ο ατζέντης των δύο ποδοσφαιριστών, ο Πάτρικ Μορκ, εξέφρασε την σιγουριά του ότι τουλάχιστον ο ένας θα φύγει με μεταγραφή πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. «Δεν ξέρω αν είμαι αισιόδοξος ή απλά είμαι ρεαλιστής, αλλά περιμένω ότι τουλάχιστον ο ένας από τους δύο θα φύγει. Όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές, έτσι και αυτοί θέλουν να προχωράνε στην καριέρα τους και ρόλος μου είναι να τους βοηθήσω σε αυτό», τόνισε ο Μορκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: