Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

"Μιλούσα με Τσακογιάννη, αλλά..."

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η συνάντηση του Αλέξη Κούγια με τον προπονητή της Παναχαϊκής, Ηλία Φυντάνη με αφορμή την άσκηση δίωξης εναντίον του Αθηναίου τεχνικού με την κατηγορία «στησίματος παιχνιδιών της ομάδας πίσω από την πλάτη του προέδρου»!
"Μιλούσα με Τσακογιάννη, αλλά..."
Οι δύο άνδρες αποφάσισαν να αναμένουν πρώτα την πλήρη δικογραφία που εμπλέκει τον κ. Φυντάνη και έπειτα να υπάρξουν οι ανάλογες κινήσεις από τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Δεν αποκλείεται αύριο να παραλάβουν την δικογραφία και οι εξελίξεις να τρέξουν πιο γρήγορα, ενώ στις σκέψεις του κ. Φυντάνη είναι να παραθέσει συνέντευξη τύπου την Παρασκευή στην Πάτρα.
Η συζήτηση δεν περιορίστηκε μόνο σ’ αυτό το κομμάτι, καθώς επεκτάθηκε και στο θέμα της «πρώτης» συγκέντρωσης που δεν θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα, αλλά μετατίθεται για άλλη ημερομηνία.
Πάντως ο κ. Φυντάνης επανέλαβε σήμερα το απόγευμα το εξής στο www.sportfmpatras.gr : «Περιμένω την δικογραφία και έπειτα θα έχουμε απαντήσεις σε όλα. Πράγματι μιλούσα και εγώ αλλά και όλοι οι παράγοντες με τον κ. Τσακογιάννη. Σε έναν πόλεμο προσπαθούμε να βρούμε τρόπο να απομακρύνουμε τους εχθρούς της Παναχαϊκής. Μπορεί να τους παραπλανήσαμε ή να τους είπαμε ψέματα για το καλό της Παναχαϊκής, έχοντας ως κύριο μέλημά μας την προστασία της»!
Πηγή:sportfmpatras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: