Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Η ειλικρίνεια δεν είναι ...ανοησία!!

Ο Μανόλο Χιμένεθ στην συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη, εκτός από μεταγραφές ζήτησε και… μετρημένα λόγια από την διοίκηση. "Να αφήσουμε τις υποσχέσεις και να δουλέψουμε σκληρά".

Η ειλικρίνεια δεν είναι ...ανοησία!
Για περίπου μία ώρα τα είπαν το μεσημέρι της Τρίτης στα Σπάτα οι Σταύρος Αδαμίδης και Μανόλο Χιμένεθ. Η συζήτηση, στην οποία συμμετείχαν και οι Βασίλης Δημητριάδης και Γιώργος Κωνσταντινίδης από την διοίκηση και οι συνεργάτες του Ισπανού Ντάνι Παστόρ και Χέσους Μαλαγόν, ήταν κυρίως ενημερωτικού χαρακτήρα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ ενημερώθηκε λεπτομερώς για τις τελευταίες εξελίξεις, δηλαδή για την παραμονή του Κώστα Μανωλά και την καταρχήν συμφωνία με την Κέρκυρα για τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, ενώ ρώτησε να μάθει τι γίνεται με τις αποδεσμεύσεις (κυρίως για τους Γκερέιρο και Νταντόμο), αλλά και με την υπόθεση του Γιώργου Γεωργιάδη, όπου όπως φαίνεται θα γίνει μία ακόμα προσπάθεια. Φυσικά, συζήτηση έγινε και για τη μεταγραφή του επιθετικού, όπου για την ώρα έχει ένα μικρό προβάδισμα ο Μπάχα, αν και στην Ένωση θα ήθελαν να φέρουν για αυτή την θέση έναν παίκτη… κράχτη.

Η συζήτηση όμως δεν περιορίστηκε μόνο στα καθαρά αγωνιστικά θέματα, καθώς ο Χιμένεθ θέλησε να δώσει και μία… συμβουλή τόσο στον Σταύρο Αδαμίδη όσο και στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. Ο Ισπανός τεχνικός λοιπόν, φαίνεται πως ζήτησε από τον πρόεδρο της ΑΕΚ να περιορίσει τις υποσχέσεις προς τον κόσμο και να μην ανεβάζει χωρίς λόγο τον πήχη, καθώς αυτό δημιουργεί άγχος στην ομάδα.

Ο Ισπανός μεταξύ άλλων είπε: «Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον κόσμο. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να τους λέμε ψέματα. Για αυτό προτείνω να αφήσουμε τα πολλά λόγια και να δουλέψουμε σκληρά. Με την δουλειά θα καλύψουμε τα όποια κενά υπάρχουν. Ας αφήσουμε λοιπόν τις υποσχέσεις για επιτυχίες και ας δουλέψουμε να τις πετύχουμε». Με τα λόγια του Χιμένεθ συμφώνησαν άπαντες…
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: