Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

«Περιμένουμε προτάσεις για Τάτο, Καραγκούνη»

Ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου, Γιάννης Αγγελόπουλος μίλησε για τις περιπτώσεις των Τάτου -που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό- και Καραγκούνη.
«Περιμένουμε προτάσεις για Τάτο, Καραγκούνη»
Ερωτηθείς για το σενάριο που υπάρχει περί ανταλλαγής του Επστάιν με τον Τάτο (το οποίο αναφέρεται διαρκώς τις τελευταίες μέρες) τόνισε: «Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Τάτου.
Κάποια στιγμή υπήρξε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Από την πλευρά του παίκτη μας έχουν πει ότι θα υπάρξει άμεσα επίσημο ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό αλλά και από ομάδες από το εξωτερικό. Με άλλα λόγια περιμένουμε προτάσεις για τον Τάτο. Κάτι επίσημο προς το παρόν δεν έχουμε. Υπάρχουν μόνο ενδείξεις».
Σχετικά με το τι θα απαιτηθεί για να δοθεί ο Τάτος απάντησε: «Εάν υπάρξει πραγματικό ενδιαφέρον θα προχωρήσουμε στην παραχώρησή του. Η πλευρά του Ολυμπιακού ξέρει τι ποσό θα ακούσει από εμάς. Γνωρίζει πολύ καλά τα δεδομένα της υπόθεσης».
Τι είπε για Καραγκούνη και Ατρόμητο
Αναφορικά με τον Θανάση Καραγκούνη επισήμανε: «Εδώ είναι πιο ζεστά τα πράγματα. Έχουμε σοβαρές ενδείξεις ότι θα έχουμε κρούση από σύλλογο της Ιταλίας. Κάτι επίσημο προς το παρόν δεν υπάρχει. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε σύντομα πρόταση για την απόκτησή του».
Από εκεί και πέρα μιλώντας για τις μεταγραφές του Ατρομήτου είπε: «Είμαστε ευχαριστημένοι από την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μας. Νομίζω ότι θα είναι μία αρκετά δύσκολη χρονιά. Κάναμε ένα μεγάλο λίφτινγκ.
Συνειδητά δεν ανανεώσαμε κάποια συμβόλαια. Θέλαμε να ρίξουμε τον μέσο όρο ηλικίας αλλά και να μειώσουμε το μπάτζετ. Γενικά υπάρχει ικανοποίηση. Έχουμε και έντονο ελληνικό στοιχείο στην ομάδα μας αλλά και έμπειρους παίκτες.
Σχετικά με την περαιτέρω μεταγραφική μας ενίσχυση αυτό θα εξαρτηθεί από το τι θα γίνει με τους Τάτο και Καραγκούνη. Εάν θα φύγουν τότε θα πρέπει να πάρουμε παίκτες. Σίγουρα θα αποκτήσουμε έναν φορ περιοχής. Γι' αυτήν την θέση έχουμε κάποιες περιπτώσεις που εξετάζονται. Δεν υπάρχει όμως ευρεία γκάμα».
Πηγή: katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: