Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

«Γιατί να μην πάρουμε το Σκουντέτο;»

Ο Τζιμπρίλ Σισέ παρουσιάστηκε και επίσημα σήμερα στους εκπροσώπους του Τύπου, μαζί με τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα της Λάτσιο και δήλωσε έτοιμος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
«Γιατί να μην πάρουμε το Σκουντέτο;»
Ο Γάλλος πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού υποσχέθηκε πως θα τα δώσει όλα, προκειμένου οι «λατσιάλι» να καταφέρουν να πετύχουν όλους τους στόχους, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους οπαδούς της ομάδας για την υποδοχή που του επεφύλαξαν.
«Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα με σπουδαίους παίκτες. Δεσμεύομαι πως θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να την βοηθήσω να γίνει ακόμα μεγαλύτερη. Αφού πρώτα τα δώσω όλα μέσα στο γήπεδο, μου μένει χρόνος να ασχοληθώ με την εμφάνιση μου», είπε αρχικά ο έμπειρος άσος και πρόσθεσε:
«Χάρηκα πολύ με την υποδοχή που μου επεφύλαξαν οι οπαδοί. Είναι πάντα δύσκολο να αλλάξεις περιβάλλον, συνήθειες, γλώσσα και χώρα. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμον στους οπαδούς που με καλωσόρισαν στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο. Ήταν κάτι σημαντικό για μένα. Θα τους το ξεπληρώσω…».
Όσο για τους στόχους της επόμενης σεζόν, ο Σισέ θεωρεί πως όλα είναι εφικτά: «Γιατί να μην πάρουμε το Σκουντέτο; Η ομάδα μας έχει τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο την ποιότητα να τα καταφέρει και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις άλλες ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: