Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Όπως παλιά… Ζαγοράκης-Βρύζας

Όπως και την Παρασκευή έτσι και χθες, Θόδωρος Ζαγοράκης και Ζήσης Βρύζας πέρασαν ελάχιστη ώρα… χωριστά στο Ντόορβερθ της Ολλανδίας. Οι δύο άντρες, μετά το «ξενύχτι» λόγω της εμπλοκής της ΑΕΚ στην απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη, βρίσκονταν συνεχώς μαζί και κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας τους στο Άρνεμ, παρακολουθώντας αρχικά μαζί την πρωινή προπόνηση έχοντας δίπλα τους τον Παντελή Κωνσταντινίδη, σχολιάζοντας τα όσα λάμβαναν χώρα σε αυτή και συνομιλώντας τους μετά το τέλος της με αρκετούς ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων οι Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια και Ίβιτς.



Το ότι έδωσαν το «παρών» βέβαια στο πρωινό πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων», δεν σημαίνει πως οι Ζαγοράκης και Βρύζας είχαν την ευκαιρία να… χαλαρώσουν. Τα κινητά τηλέφωνα αμφότερων λειτουργούσαν ακατάπαυστα, με αρκετές από τις κλήσεις να έχουν αποδέκτη τόσο τον Γιώργο Γεωργιάδη όσο και τον Πέτρο Θεοδωρίδη προκειμένου να ρυθμιστούν οι τυπικές λεπτομέρειες της μετακίνησης του 23χρονου Σερραίου μεσοεπιθετικού στην Τούμπα.
Από το… μενού δεν έλειψαν φυσικά και τα τηλεφωνήματα με μάνατζερ προς την κατεύθυνση των επόμενων μεταγραφικών κινήσεων του Δικεφάλου, με τους δύο διοικητικούς ηγέτες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αποδεικνύουν περίτρανα και χθες πως η μεταξύ τους σχέση στερείται κυριολεκτικά των διαφορών που τους «χώρισαν» από τον περασμένο Αύγουστο έως την περασμένη Τρίτη.
Πολύωρο τετ α τετ με Μπόλονι
Το χθεσινό πρόγραμμα των Ζαγοράκη και Βρύζα όμως δεν περιελάμβανε μόνο παρακολούθηση της προπόνησης και τηλεφωνήματα. Οι δυο τους συναντήθηκαν με τους Λάζλο Μπόλονι και Παντελή Κωνσταντινίδη λίγη ώρα μετά την απόσυρση της αποστολής στο ξενοδοχείο και στην κυριολεξία… κλείστηκαν σε ένα δωμάτιο, με την κουβέντα τους να διαρκεί μέχρι αργά το απόγευμα! Οι τέσσερις άντρες ανέλυσαν με κάθε λεπτομέρεια την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας, τα δεδομένα που προκύπτουν από την προχθεσινή κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League και φυσικά τις κινήσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν ακόμα ούτως ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ σύμφωνα με τις επιταγές του Μπόλονι και ο Δικέφαλος να ισχυροποιηθεί σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό.

Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: