Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Μπουμσόνγκ: «Αν μείνω θα είμαι χαρούμενος»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, άφησε ο Γάλλος αμυντικός Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ που τον τελευταίο καιρό βλέπει το όνομά του σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια.

«Ακούγονται πολλά για το μέλλον μου. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα, αλλά όλα είναι πιθανά. Σήμερα είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού και όσο θα ανήκω σε αυτή την ομάδα θα την σεβαστώ και θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Αν μείνω θα είμαι χαρούμενος. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Αλλά παίκτες έρχονται και φεύγουν και αυτό που μένει είναι η ιστορία του Παναθηναϊκού. Αν έρθει κάποια πρόταση θα τη συζητήσω με την διοίκηση για να δούμε τι είναι καλύτερο», είπε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Σχετικά με το φιλικό απέναντι στην Κολωνία και την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στην Αυστρία πρόσθεσε: «Είχαμε μία πολύ καλή προετοιμασία. Χάσαμε το παιχνίδι σήμερα, αλλά αυτό δεν είναι και τόσο σημαντικό, αλλά η δουλειά που κάναμε εδώ για το μέλλον».
Για το τι έχει βελτιωθεί στην ομάδα είπε: «Βλέπω ότι το πνεύμα που έχουμε είναι πολύ καλό. Πρέπει να βελτιωθούμε προσωπικά και συλλογικά. Πέρυσι δεν πήραμε αυτό που θέλαμε, αλλά καταφέραμε να βγούμε δεύτεροι. Αυτό που πρέπει να έχουμε την επόμενη χρονιά είναι η ενότητα και νομίζω ότι την έχουμε μέχρι στιγμής».


Για τις αναμετρήσεις με την Οντένσε τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικά τα παιχνίδια, όπως και το Champions League. Έχουμε υποχρέωση να προκριθούμε. Η πίεση θα είναι μεγάλη, αλλά είμαι αισιόδοξος για αυτό που θα δείτε στο μέλλον», κατέληξε ο διεθνής αμυντικός. 
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: