Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ένας Νέρι... δεν φτάνει

Νέρι Καστίγιο δεν αρκούσε για να διασπάσει ο Άρης το «τείχος» που παρέταξε ο Εργοτέλης στη Θεσσαλονίκη και οι «κίτρινοι» έβαλαν τέλος στο νικηφόρο σερί...
Ο Μανουέλ Μασάδο έκανε ό,τι μπορούσε από τον πάγκο, άσχετα αν η ομάδα του «ξύπνησε» κάπως καθυστερημένα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο παρατάχθηκαν οι Κρητικοί στο παιχνίδι δεν βοηθούσε καθόλου τους γηπεδούχους.

Η πολυπρόσωπη αμυντική λειτουργία δεν επέτρεψε στους επιθετικούς των «κιτρίνων» να σκοράρουν και πέρα από το γκολ του Ακόστα και την απάντηση του Κατσικοκέρη από το πουθενά, κανείς άλλος ποδοσφαιριστής του Άρη δεν κατάφερε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα! Οι Θεσσαλονικείς «έτρεχαν» ένα σερί 3x3 με πρωταγωνιστή τον Νέρι Καστίγιο, ωστόσο, ούτε ο Μεξικανός ήταν αρκετός για να βρει το ρήγμα στην αντίπαλη άμυνα και να βοηθήσει τον Άρη με κάποιο δικό του γκολ!

Ο Εργοτέλης πήρε σημαντικό βαθμό, όπως τόνισε ο Νίκος Καραγεωργίου, αλλά ο Μασάδο δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. «Η ομάδα έδωσε μεγάλη "μάχη", ωστόσο δεν είχαμε το καθαρό μυαλό για να επιλύσουμε τις καταστάσεις που μας έτυχαν στον αγωνιστικό χώρο. Ευτυχήσαμε να ανοίξουμε το σκορ, πράγμα σημαντικό όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα που ήρθε για να παίξει αμυντικά» είπε χαρακτηριστικά.

Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, η βραδιά για τον Άρη είχε και κάτι θετικό. Αυτό, ήταν η στήριξη των οπαδών του και η εμψύχωση έξω από τα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, με τους οπαδούς να ζητούν νίκη επί του ΠΑΟΚ στο προσεχές ντέρμπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: