Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

H FA δεν είδε τίποτα!!

H FA δεν είδε τίποτα!
Καμία συνέπεια δεν θα αποφέρουν στις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ όλα όσα συνέβησαν στο μεταξύ τους ντέρμπι, το περασμένο Σάββατο, στο «Ολντ Τράφορντ», καθώς η ποδοσφαιρική ομοσπονδία έκρινε ότι δεν υπάρχει λόγος επέμβασης.

Η FA γνωστοποίησε ότι δεν πρόκειται να τιμωρήσει καμία από τις δύο ομάδες, για κανένα από τα περιστατικά που έλαβαν χώρα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα στο Μάντσεστερ.

Η δημόσια συγγνώμη του Λουίς Σουάρες έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτό. Η ομοσπονδία ανέφερε ότι το θέμα με τη χειραψία δεν αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα, αφού είναι μια διαδικασία που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του αλληλοσεβασμού. Όσον αφορά τη σύρραξη στη φυσούνα των αποδυτήριων στην ανάπαυλα του ματς, ο Φιλ Ντόουντ στην έκθεση που συνέταξε έκανε λόγο για επεισόδιο που δεν πήρε διαστάσεις και στο οποίο δεν θα έπρεπε να δοθεί συνέχεια.

Για τον Πατρίς Εβρά και τον προκλητικό του πανηγυρισμό μπροστά στον Λουίς Σουάρες στο φινάλε της αναμέτρησης, αρκούσε η παρέμβαση του ρέφερι εκείνη τη στιγμή που έτρεξε να τον συμμαζέψει και έτσι ούτε σε αυτή την περίπτωση θεωρείται αναγκαία η δραστηριοποίηση της FA.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: