Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

«Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα»

«Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα»
Ενας ΠΑΟΚ αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα αφού «δεν έχει τίποτα να χάσει» θα μπει την ερχόμενη Πέμπτη στο «Φρίουλι» για να αντιμετωπίσει την Ουντινέζε, όπως τόνισε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Πολωνός μπακ:

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Το τελικό 0-2 είναι ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν ήρθε όσο εύκολα φαίνεται. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, όχι όμως και στο δεύτερο. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και κοιτάμε μπροστά».

Για την πρώτη αναμέτρηση με τους Ιταλούς στο πλαίσιο των «32» του Europa League: «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Είμαστε αήττητοι στη διοργάνωση, αλλά την Πέμπτη δεν ήμαστε το φαβορί. Κάτι που μάλλον είναι καλό. Περιμένουμε όλοι πως και πως αυτό το παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο, σε μια σκληρή έδρα, αλλά δεν φοβόμαστε. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Για την αποχώρηση σημαντικών μονάδων και την προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών: «Έφυγε ο Βιεϊρίνια, ο Κοντρέρας και άλλοι παίκτες, αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά. Το ξέρουμε ότι πολλές φορές με τον Βιεϊρίνια στο γήπεδο ήταν διαφορετικά, όμως το επίπεδο δεν έπεσε. Παίζουμε άλλο ποδόσφαιρο, πιο ομαδικό και τα πάμε καλά μέχρι τώρα. Έχουμε νεαρούς και έμπειρους παίκτες, που είναι μια καλή μίξη. Είναι ευκαιρία για τους νέους με δουλειά και δίνοντας το 100% να αναδειχθούν και κάποια στιγμή να πάνε σε πιο μεγάλη ομάδα στο εξωτερικό».

Για την παραμονή του ή όχι στους Θεσσαλονικείς: «Είναι δύσκολο. Το συμβόλαιο τελειώνει το καλοκαίρι και ακόμη δεν ξέρω τι θα κάνω. Μίλησα με την οικογένειά μου. Μπορεί να μείνω στην Ελλάδα, μπορεί και να γυρίσουμε στην Πολωνία. Θα δούμε τις προτάσεις και θα αποφασίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: