Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

"Δεν πας εσύ που έχεις ...πρόσωπο;"

Κάπως έτσι σκέφτονται οι μέτοχοι της ΑΕΚ να διαχειριστούν την υπόθεση αδειοδότησης από την UEFA. Να στείλουν τον Ντέμη στην Ελβετία για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά!
"Δεν πας εσύ που έχεις ...πρόσωπο;"
Τον Ντέμη Νικολαΐδη σκέφτονται να στείλουν στην UEFA οι μέτοχοι της ΑΕΚ προκειμένου να εξασφαλίσει την αδειοδότησή της! Η ομάδα που ηγήθηκε της Ένωσης από το 2004 ως το 2008 θα ζητήσει από τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ να τεθεί επικεφαλής αυτής της κίνησης αφού είναι ο άνθρωπος που έφερε τη μοναδική πρόταση για τη βιωσιμότητα του συλλόγου τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι (4 εκ. από τους μετόχους και 3 από τον ίδιο)! Συν τοις άλλοις, ο Ντέμης είναι ένα πρόσωπο το οποίο φέρεται ως το καταλληλότερο γι' αυτή τη δουλειά! Να πείσει δηλαδή την UEFA, η οποία τον γνωρίζει πολύ καλά από την παρουσία του στα γήπεδα ως μέλος της Εθνικής ομάδας που κατέκτησε το Euro του 2004. Έχει ...πρόσωπο, σαν να λέμε!
Mάλιστα τη Δευτέρα κυκλοφόρησε το σενάριο ότι ο Νικολαΐδης θα έχει στο πλευρό του τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος είναι μέλος της επιτροπής της UEFA που στοχεύει στην εναρμόνιση της Ομοσπονδίας της Βοσνίας με τους κανόνες της ίδιας αλλά και της FIFA! Ντούσαν και Ντέμης μαζί; Καλό ε;
Τα πράγματα, όμως, δεν είναι και τόσο ρόδινα για την ΑΕΚ. Και αυτό γιατί, όπως τόνισε σε ελληνική ιστοσελίδα ο αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, δε θα παίξει κανένα ρόλο το ποιος θα εκπροσωπήσει την ΑΕΚ στις συζητήσεις καθώς τα χρέη είναι πολλά!
Οπότε το μείζον θέμα είναι να βάλουνε αρχικά αυτά τα 7 εκ. ευρώ που έχει προτείνει ο Ντέμης και από εκεί και πέρα να δείξουν πλάνο ότι η ΠΑΕ βρίσκεται σε εξυγίανση. Οι γνωστοί και οι φίλοι δεν παίζουν ρόλο στην UEFA...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: