Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Άλβαρες: «Μακάρι στην Ευρώπη…»

Άλβαρες: «Μακάρι στην Ευρώπη…»
Τα κατάφερε με τον Ολυμπιακό Βόλου, το θέλει και με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο λόγος για τον Λεάντρο Άλβαρες, ο οποίος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 δεν έκρυψε τη φιλοδοξία του να αγωνιστεί μελλοντικά με τους Αρκάδες στην Ευρώπη. «Η ομάδα με πολλή δουλειά μπορεί να τα καταφέρει. Σίγουρα είναι δύσκολο για φέτος, αλλά στο μέλλον μπορεί να γίνει», τόνισε ο Αργεντινός μεσοαμυντικός.

Αναλυτικά, ο Λεάντρο Άλβαρες μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για:

-τη χθεσινή νίκη επί του Λεβαδειακού: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Μετά το διπλό επί του Ατρομήτου έχουμε αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τα εκτός έδρας ματς και αυτό μας βοηθά στην προσπάθεια να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η παραμονή. Ακόμη, ωστόσο, δεν έχει κριθεί τίποτα. Όταν απομακρύνεσαι από τις τελευταίες θέσεις μπορείς να κοιτάζεις και ψηλότερα. Μακάρι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ξάνθη και μετά βλέπουμε».

-τη συμβολή του Σάκη Τσιώλη: «Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, αλλά με την έλευση του κ. Τσιώλη αξιοποίησε τους παίκτες και σιγά-σιγά παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να μάθουν οι συμπαίκτες μου τι ζητούσε ο προπονητής. Εγώ τον ήξερα από τη συνεργασία μας στον Ολυμπιακό Βόλου».

-τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω κάθε χρόνο κάτι καλύτερο για την καριέρα μου. Μακάρι να αγωνιστώ ξανά με μια ομάδα στην Ευρώπη. Η ομάδα με πολλή δουλειά μπορεί να τα καταφέρει. Σίγουρα είναι δύσκολο για φέτος, αλλά στο μέλλον μπορεί να γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: