Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Τέλος ο ΜακΚάρθι!!

Τέλος ο ΜακΚάρθι!
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Γουλβς αποτελεί από το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Μικ ΜακΚάρθι! Η διοίκηση του συλλόγου απομάκρυνε τον 53χρονο προπονητή έπειτα από τη βαριά ήττα (5-1) από τη Γουέστ Μπρομ. Ο ΜακΚάρθι αφήνει τους «λύκους» στη 18η θέση της βαθμολογίας μετά από 25 αγωνιστικές.

Το κεφάλαιο Γουλβς για τον Μικ ΜακΚάρθι τελειώνει έπειτα από έξι χρόνια, στα οποία η ομάδα πήρε την άνοδο από την Τσάμπιονσιπ στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας, το 2009. Οι πέντε νίκες στις αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ και οι 14 βαθμοί από του 22 που διεκδίκησαν οι «λύκοι» στα τελευταία παιχνίδια, εξάντλησαν την υπομονή των διοικούντων τον σύλλογο που πήρε την απόφαση να ακολουθήσει ξεχωριστό δρόμο από αυτόν του Άγγλου τεχνικού.

Τη θέση του μέχρι νεοτέρας στον πάγκο θα πάρει ο πρώην – πλέον – βοηθός του, Τέρι Κόνορ.

«Οι ιθύνοντες του συλλόγου πήραν τη δύσκολη απόφαση να τερματίσουν το συμβόλαιο του Μικ ΜακΚάρθι έπειτα από τη φτωχή συγκομιδή των 14 πόντων από τους 22 που διεκδίκησε η ομάδα. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την ήττα από την Γουέστ Μπρομ με 5-1. Ο Τέρι Κόνορ θα αναλάβει να εκτελέσει χρέη υπηρεσιακού προπονητή στη θέση του. Εκφράζουμε τις ευχαριστίες και την εκτίμησή μας προς τον Μικ ΜακΚάρθι, στον οποίο ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στο μέλλον» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: