Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Έτοιμα τα πλάνα για τη Ρούμπιν!!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ήδη κάνει τις πρώτες του σκέψεις για το πως θα παρατάξει τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με την Ρουμπίν Καζάν. Τις τελικές του αποφάσεις πάντως πρόκειται να την πάρει το πρωί της Τρίτης.
Έτοιμα τα πλάνα για τη Ρούμπιν
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μέγιερι. Δεξί μπακ θα είναι ο Τοροσίδης, τα δύο στόπερ οι Μέλμπεργκ και Μαρκάνο και αριστερά στην άμυνα θα παίξει ο Χολέβας. Στον άξονα τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Μανιάτης και ένας εκ των Μοντέστο, Ορμπάιθ.
Μπροστά τους θα είναι ο Ιμπαγάσα. Δεξί χαφ θα είναι είτε ο Αμπντούν είτε ο Καζίμ και αριστερά ο Μιραλάς έχει το σαφές προβάδισμα δεδομένου ότι έχει ξεκαθαρίσει -όπως και ο Μανιάτης- ότι είναι πανέτοιμος. Στην κορυφή θα είναι ο Τζιμπούρ. Για μία θέση στο αρχικό σχήμα θα παλέψουν οι Μακούν, Φουστέρ και Φετφατζίδης.
Πάντως ο Ισπανός τεχνικός θα πάρει -όπως φαίνεται- τις τελικές του αποφάσεις το πρωί της Τρίτης. Στην αποστολή ο Βάσκος τεχνικός έχει πάρει τους: Κάρολ, Μέγιερι, Τοροσίδη, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μακούν, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φουστέρ, Καζίμ Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Μιραλάς, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Ποτουρίδη, Φετφατζίδη.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: