Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Και τώρα ...Ολυμπιακός!!

Ο Αλεξανδρής ετοιμάζει τους παίκτες του για το παιχνίδι της Τετάρτης - Δεν παίζει ο Τσαλδάρης.
Και τώρα ...Ολυμπιακός
Σε ρυθμούς …Ολυμπιακού κινείται από σήμερα η ομάδα μπάσκετ του Άρη. Η προετοιμασία των Κιτρίνων για το μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης στο Αλεξάνδρειο μπαίνει στην τελική της ευθεία με το πρόβλημα του Βαγγέλη Αλεξανδρή να ακούει στο όνομα του Δημήτρη Τσαλδάρη.
Ο Ελληνας γκαρντ θα χάσει το μεθαυριανό ντέρμπι λόγω τραυματισμού και η απουσία του ασφαλώς αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για τον "Τίγρη".
Αλλα προβλήματα ευτυχώς δεν υπάρχουν για τον «τίγρη» που παρά τις δυσκολίες του αγώνα είναι αισιόδοξος.
"Ο ΑΡΗΣ είναι υποχρεωμένος πάντα να κερδίζει, θα κάνουμε το καλύτερο και την Τετάρτη", έλεγε στους φίλους της ομάδας, στο περιθώριο της εκδήλωσης της κοπής της πίτας χθες.
Ο τεχνικός του Άρη ρίχνει μεγάλο βάρος στην ψυχολογική προετοιμασία των παικτών του, αφού προσπαθεί να βγάλει από το μυαλό τους την ήττα από τον ΚΑΟΔ και να τους "φτιάξει" για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Δεδομένης της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων, ο Άρης χρειάζεται δύο πράγματα την Τετάρτη: Πρώτον, να δώσει ο καθένας το 100% των δυνατοτήτων του και δεύτερον, να γεμίσει ο κόσμος το Αλεξάνδρειο. Ο κόσμος του Άρη ξέρει να κερδίζει τέτοια παιχνίδια και την Τετάρτη πρέπει να το αποδείξει για μία φορά ακόμη…
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: