Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Υπό έρευνα ο διαιτητής του Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ!!!


Υπό έρευνα ο διαιτητής του Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ!

Στο στόχαστρο της ομοσπονδίας επαγγελματιών διαιτητών βρίσκεται ένας από τους πιο δημοφιλείς Άγγλους διαιτητές, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, καθώς σύναψε συνεργασία με εταιρεία μάνατζερ ποδοσφαιριστών.

Ένας από τους πιο συζητημένους τις τελευταίες μέρες Άγγλους διαιτητές, Μαρκ Κλάτενμπεργκ που ήταν ο ρέφερι της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ βρίσκεται πλέον στο «στόχαστρο» της άτυπης ομοσπονδίας επαγγελματιών Άγγλων διαιτητών.

Ο λόγος, φυσικά, δεν ήταν το ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε υπέρ της Τότεναμ στο πρόσφατο ντέρμπι, αλλά η τελευταία κίνησή του να συνάψει συνεργασία με την εταιρεία «Catalyst4Soccer».

Ο 40χρονος είχε την υποστήριξη της ομοσπονδίας στις εξωγηπεδικές του δραστηριότητες που αφορούν εμφανίσεις σε φιλανθρωπίες, αλλά και τύπου διασκεδαστή σε επίσημα γεύματα (after-dinner speaking), ωστόσο η εταιρεία με την οποία συνεργάζεται το τελευταίο διάστημα εκπροσωπεί και ποδοσφαιριστές.

Για αυτό το λόγο, η ομοσπονδία εξετάζει πολύ προσεκτικά αν όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί μια κατάσταση… ασυμβίβαστου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του διεθνούς ρέφερι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: