Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

«Εξέγερση» οπαδών της Μπαρτσελόνα στον αέρα κατά της ομάδας!! (video)


«Εξέγερση» οπαδών της Μπαρτσελόνα στον αέρα κατά της ομάδας (video)

Μια ομάδα 26 φίλων της Μπαρτσελόνα διαμαρτυρήθηκαν με συνθήματα στη διάρκεια της πτήσης της ομάδας προς το Χιχόν καθώς δεν τους επιτρέπεται πλέον να προσεγγίσουν τους παίκτες.

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να πετά από νίκη σε νίκη και να προσφέρει σπουδαίο θέαμα, ωστόσο στη διάρκεια της πτήσης προς το Χιχόν, μια ομάδα φίλων της διαμαρτυρήθηκε έντονα γιατί θεωρούν πως η ομάδα έχει απομακρυνθεί από τους ίδιους.

Μέχρι πρότινος στους φιλάθλους-μέλη που ακολουθούσαν εκτός έδρας την «Μπάρτσα» επιτρεπόταν να συναναστρέφονται με τους ποδοσφαιριστές στο αεροδρόμιο, να φωτογραφίζονται μαζί τους και να παίρνουν αυτόγραφα. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, άλλαξε άρδην με απόφαση του Λουίς Ενρίκε, ο οποίος θεωρεί πως με τον τρόπο αυτό οι παίκτες χάνουν τη συγκέντρωσή τους, αλλά και κάποιες ώρες ξεκούρασης.

Η κίνηση αυτή δεν άρεσε καθόλου στους φιλάθλους και στη διάρκεια της πτήσης προς το Χιχόν 26 εξ αυτών φώναξαν συνθήματα και μοίρασαν σχετικά φυλλάδια. «Δεν είμαστε φιλοξενούμενοι της Μπαρτσελόνα. Εμείς είμαστε η Μπαρτσελόνα!», ανέφεραν.

Η Μπαρτσελόνα απέφυγε επισήμως να σχολιάσει την υπόθεση, αλλά ανεπισήμως αναφέρθηκε πως η αντίδραση προήλθε από μια μειοψηφία των 60 φιλάθλων που ταξίδεψαν με την ομάδα και πως οι υπόλοιποι είχαν υποδειγματική συμπεριφορά. Μάλιστα από πλευράς «μπλαουγκράνα» έβγαινε μια δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι ορισμένοι οπαδοί παρεκτράπηκαν αποκαλώντας μισθοφόρους κάποιους ποδοσφαιριστές.






*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: