Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

«Ο Μπερμπάτοφ λέει ό,τι σκέφτεται»!!


«Ο Μπερμπάτοφ λέει ό,τι σκέφτεται»!

Στις σχέσεις του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ με τον Ιγκόρ Τούντορ αναφέρθηκε ο μάνατζερ του Βούλγαρου επιθετικού, Εμίλ Ντάντσεφ, ο οποίος τόνισε πως ο διεθνής άσος λέει πάντα αυτό που σκέφτεται.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είναι από τους ανθρώπους που λέει πάντα αυτό που σκέφτεται και δεν είναι εκείνος το μοναδικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή, όπως δήλωσε ο Εμίλ Ντάντσεφ.

«Δεν είναι σε σύγκρουση με τον προπονητή του. Γνωρίζει πως να ακολουθεί τους κανόνες. Ωστόσο η εμπειρία του επιτρέπει να λέει την άποψή του. Ο Μπερμπάτοφ είναι από τους ανθρώπους που λένε ό,τι σκέφτονται. Το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο ο Μπερμπάτοφ, αλλά το πως αγωνίζεται. Γι' αυτό και ο Τούντορ δέχεται επιθέσεις από τα ΜΜΕ της Ελλάδας, επειδή η ομάδα δεν δείχνει αυτά που περιμένουν όλοι να δουν», ανέφερε αρχικά ο ατζέντης του Βούλγαρου επιθετικού και στη συνέχεια μίλησε για το συμβόλαιο του διεθνούς άσου με τους Θεσσαλονικείς:

«Το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου και μπορώ να πω πως παίρνει έναν ιστορικό μισθό. Όλοι έχουν την τιμή τους, ανάλογα με το πόσο μεγάλο όνομα είναι. Ο ιδιοκτήτης το γνωρίζει αυτό».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: