Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Τζούρισιτς: «Έχω έντονες αναμνήσεις απ’ τον Ολυμπιακό»


Τζούρισιτς: «Έχω έντονες αναμνήσεις απ’ τον Ολυμπιακό»

Για το πέρασμά του απ’ τον Ολυμπιακό το 2007 και τους υψηλούς στόχους που έχει η Άντερλεχτ, όσο και οι ερυθρόλευκοι στο ματς για τους «32» του Europa League μίλησε ο Φίλιπ Τζούρισιτς.

Την ισχυρή θέληση των παικτών της Άντερλεχτ για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League τόνισε ο Φίλίπ Τζούρισιτς ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στο ερυθρόλευκοι παρελθόν του.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου :
«Ήμουν εκεί πριν περίπου δέκα χρόνια και δεν έμεινα πολύ. Αλλά έχω πολύ έντονες αναμνήσεις και πολλούς φίλους. Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία. Για παράδειγμα, εκεί έμαθα να σπάω πολύ ισχυρές άμυνες», ανέφερε αρχικά.

Όσο για τη σχέση του με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς και για το αν έχει συζητήσει μαζί του για το παιχνίδι είπε: «Προφανώς γνωριζόμαστε αρκετά καλά, αλλά ειλικρινά, δεν είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για το παιχνίδι. Τουλάχιστον όχι πολύ.
Το να επιστρέψω στον Ολυμπιακό, ακόμα και αν είναι παρελθόν για μένα, ήταν κάτι που είχα πάντα στο μυαλό μου. Οπότε δεν χρειάζεται να εξηγήσω ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα, το ξέρω καλά. Αλλά υπέγραψα στην Άντερλεχτ για να διεκδικήσουμε το Europa League. Δεν θα είμαι ευχαριστημένος μόνο με αυτά τα δύο παιχνίδι. Μου αρέσουν πολύ οι νοκ άουτ αγώνες και θέλω περισσότερους
», ανέφερε ο Φιλίπ Τζούρισιτς.

Σχετικά με τους στόχους της Άντερλεχτ από δω και πέρα σχολίασε: «Κι εμείς, όπως και ο Ολυμπιακός, είμαστε μια ομάδα με υψηλούς στόχους. Παρότι δεν μιλάω ούτε Γαλλικά ούτε Φλαμανδικά καταλαβαίνω πως έχουμε αντίστοιχη ποδοσφαιρική άποψη με τους Στέφεν (Ντεφούρ), Γιούρι (Τιέλμανς) και Ντένις (Πρατ). Με την μπάλα στα πόδια όλοι μιλάμε την ίδια γλώσσα. Πιστεύω ότι μπορούμε να λάμψουμε μαζί και στα ερχόμενα πλέι οφ. Πρέπει να λάμψουμε και στις δύο διοργανώσεις».

Όσο για το αν έχει στο μυαλό του την Μπενφίκα, από την οποία δόθηκε δανεικός στον βελγικό σύλλογο, τόνισε: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα, αλλά αυτό δεν με σταματάει απ’ το να έχω μεγάλο κίνητρο, γιατί γεννήθηκα ανταγωνιστικός. Δουλεύω όταν δεν παίζω και είμαι κοντά στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: