Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Γκρίφιν: «Μακάρι να μπορούσα να το πάρω πίσω»


Γκρίφιν: «Μακάρι να μπορούσα να το πάρω πίσω»

Μετανιωμένος ο Μπλέικ Γκρίφιν, απολογήθηκε που γρονθοκόπησε μέλος του τιμ των Κλίπερς και δήλωσε αποφασισμένος να αφήσει το άσχημο περιστατικό πίσω του.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση παραμένει ο Μπλέικ Γκρίφιν. Δεν έφταναν οι συνεχείς φετινοί τραυματισμοί του, ήρθε και το επεισόδιο με το μέλος του τιμ των Κλίπερς, Ματίας Πρέστι... Ο φόργουορντ της ομάδας τον γρονθοκόπησε σε εστιατόριο (παρότι είναι όπως λένε και οι δύο κολλητοί φίλοι) και τιμωρήθηκε για τέσσερα ματς και παράλληλα στέρηση μισθών πέντε αγώνων, με το ποσό που χάνει να είναι 859.442 δολάρια.

Ο All Star άσος των Κλίπερς στην πρώτη του επαφή με δημοσιογράφους μετά το περιστατικό εμφανίστηκε ξανά απολογητικός και μετανιωμένος. «Είναι κάτι που σκέφτομαι κάθε μέρα και μακάρι να μπορούσα να πάρω πίσω. Έχω μιλήσει με τον Ματίας και μου είπε πως είμαστε σαν αδέρφια και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Νιώθω πολύ άσχημα για ό,τι συνέβη, δεν είχα να αντιμετωπίσω ποτέ κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Απολογήθηκα στην ομάδα και τους φιλάθλους, οι Κλίπερς και το ΝΒΑ με τιμώρησαν όπως έπρεπε και τώρα απλώς ανυπομονώ να επιστρέψω στα παρκέ με τους συμπαίκτες μου», τόνισε, ενώ σε ερώτηση αν θεωρεί πως χρειάζεται μαθήματα διαχείρισης θυμού, απάντησε αρνητικά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: