Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Μπήκαν Σάντσεθ-Εβαντζελίστα στον Παναθηναϊκό!!


Μπήκαν Σάντσεθ-Εβαντζελίστα στον Παναθηναϊκό

Σάντσεθ (μετά από πολύ καιρό) και Εβαντζελίστα προπονήθηκαν κανονικά, σκορπίζοντας χαμόγελα στο Κορωπί και στον Αντρέα Στραματσόνι.

Γεμίζει η φαρέτρα του Αντρέα Στραματσόνι. Μετά το σοβαρό τραυματισμό στον ώμο, στις αρχές της χρονιάς, ο Σέρχιο Σάντσεθ επέστρεψε… δριμύτερος και σήμερα έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Κάτι που σημαίνει πως έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση προκειμένου ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός να επανέλθει κανονικά στη διάθεση του κόουτς του Παναθηναϊκού.

Από ‘κει και πέρα, χαμόγελα σκόρπισε και η επάνοδος του Λούκας Εβαντζελίστα. Ο Βραζιλιάνος χαφ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, προπονήθηκε και πιθανώς να προλάβει να μπει στην αποστολή για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Εκεί όπου δεδομένα δεν θα δώσει το «παρών» ο Σάντσεθ, ο οποίος προέρχεται από αγωνιστική απραξία.

Πέτριτς και Πράνιτς έκαναν και σήμερα θεραπεία, κάτι που κρατά στην… τσίτα το τεχνικό τιμ, στο κατά πόσο θα μπορέσουν οι Κροάτες να συνεισφέρουν κόντρα στον Δικέφαλο του βορρά. Η κατάστασή τους θα ξεκαθαρίσει προσεχώς κι όσο θα πλησιάζει η Κυριακή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: