Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Σίλβα: «Όχι ξανά τα ίδια λάθη»


Σίλβα: «Όχι ξανά τα ίδια λάθη»

Την προσοχή των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στα λάθη που έκαναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ επέστησε ο Μάρκο Σίλβα, στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας πριν από το παιχνίδι με την Άντερλεχτ.

Τα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στάθηκε ο Μάρκο Σίλβα, κατά την ομιλία τους στους «ερυθρόλευκους» εν όψει του αυριανού ματς με την Άντερλεχτ, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League.

«Δεν θέλω να ξανακάνετε τέτοια λάθη. Βλέπω ξανά στο βίντεο τα λάθη μας και δεν μπορώ να τα πιστέψω. Θέλω μεγαλύτερη προσοχή και συγκέντρωση και σίγουρα πρέπει να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος φαίνεται πως έχει ήδη αποφασίσει την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του στο «Κονστάντ Βάντεν Στοκ».

Στις σημαντικότερες αλλαγές είναι η είσοδος του Σεμπά στην ενδεκάδα αντί του τραυματία Πάρντο, ενώ πιθανό είναι να ξεκινήσει ως βασικός και ο Πουλίδο.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσει για το Βέλγιο στις 09:30 το πρωί από την Αθήνα και την αποτελούν οι: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος, Ζντιέλαρ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: