Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

«Φεύγουν» τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!!


«Φεύγουν» τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Μεγάλη είναι η ζήτηση των εισιτηρίων του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Με τρελούς ρυθμούς «φεύγουν» τα εισιτήρια του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για το μεταξύ τους παιχνίδι στο πρωτάθλημα την ερχόμενη Κυριακή.

Η ζήτηση τους είναι αρκετά μεγάλη από την πρώτη κιόλας ημέρα με αποτέλεσμα όλοι στο τριφύλλι να πιστεύουν ότι σύντομα θα έχουν εξαντληθεί.

Αναλυτικά αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με διάθεση των εισιτηρίων.

«Ο αγώνας της 23ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στο «Απ. Νικολαΐδης» (21/02 και ώρα 19:30) με το ακόλουθο πρόγραμμα διάθεσης:

Από την Τρίτη 16/2 και την Τέταρτη 17/2, η διάθεση θα γίνεται μόνο μέσω web και με προτεραιότητα στα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, ενώ από την Πέμπτη 18/2 μέσω web, θα μπορούν όλοι οι φίλαθλοι να προμηθευτούν το εισιτήριό τους.

Από την Παρασκευή 19/2 θα λειτουργούν και τα εκδοτήρια της Λεωφόρου στη Θύρα 13-Τομέας 4 από τις 9:30 έως τις 17:30 για την εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων.

Το Σάββατο 20/2 τα εκδοτήρια θα είναι κλειστά και η προμήθεια των εισιτηρίων θα συνεχίζεται μόνο διαδικτυακά

Την Κυριακή 21/2 εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα το εκδοτήριο της Θύρας 13-Τομέας 4 θα λειτουργήσει από τις 11:00 έως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας, συνιστούμε την προμήθεια των εισιτηρίων μέσω Διαδικτύου -από το Viva.gr- με οικονομικό όφελος για και άμεση εξυπηρέτηση».

Οι τιμές τους κυμαίνονται από 10 έως και 60 ευρώ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: