Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Με συντριπτική ήττα στην ψήφο εμπιστοσύνης αυτός λέει… «συνεχίζω»! (video)


Με συντριπτική ήττα στην ψήφο εμπιστοσύνης αυτός λέει… «συνεχίζω»! (video)

Απίστευτη -όσο και εξοργιστική- στάση κράτησε ο Αργύρης Βούλγαρης στη ΓΣ της ΕΠΣ Χαλκιδικής. Αφού καταποντίστηκε στην ψηφοφορία, είπε στο βήμα ότι… συνεχίζει, προκαλώντας ανεπανάληπτη γιούχα.

Ένα απίστευτο σκηνικό, ενδεικτικό του θράσους που διακατέχει αξιωματούχους της υπάρχουσας κατάστασης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στήθηκε το βράδυ της Τρίτης.

Λίγα μόλις λεπτά αφότου είχε καταποντιστεί στην ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης όσον αφορά στα οικονομικά πεπραγμένα της διοίκησής του, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χαλκιδικής, Αργύρης Βούλγαρης, έκανε σαν… να μη συνέβη τίποτα.

Παρά την ταπεινωτική του ήττα λοιπόν με ψήφους 45-10 (και 5 παρόντες) ανέβηκε στο βήμα και ανακοίνωσε ότι ο απολογισμός… υπερψήφιστηκε. Κάτι που προκάλεσε, όπως είναι λογικό, την εύλογη αντίδραση των παρευρισκόμενων και οδήγησε σε ανεπανάληπτη γιούχα (από ανθρώπους μάλιστα που σε προηγούμενες εκλογές τον είχαν στηρίξει).

Όπως και να ‘χει και ανεξαρτήτως του τι πιστεύει ο Βούλγαρης, η πραγματικότητα λέει πως η Ένωση οδηγείται σε εκλογές και θεωρείται θέμα χρόνου να περάσει στα χέρια του αντιπολιτευτικού μπλοκ, που επιδιώκει την αλλαγή καθεστώτος στο ποδόσφαιρο.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: