Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Βέλλιος: «Να δείξουμε ποιος είναι ο Ηρακλής»


Βέλλιος: «Να δείξουμε ποιος είναι ο Ηρακλής»

Ο Απόστολος Βέλλιος μίλησε ενόψει της αναμέτρησης του Ηρακλή με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως ο «Γηραιός» πρέπει να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο.

Στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Ηρακλής, φιλοξενήθηκε ο Απόστολος Βέλλιος που μίλησε ενόψει της αναμέτρησης του «Γηραιού» με την ΑΕΚ.

Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε πως ο Ηρακλής έχει κακό προηγούμενο φέτος απέναντι στην «Ένωση», αλλά ξεκαθάρισε πως πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Απόστολος Βέλλιος

-Τόλη, μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ, σπουδαίο διπλό μέσα στην Τούμπα. Πού πιστεύεις κρίθηκε αυτό το παιχνίδι και η ομάδα κατόρθωσε να αποδράσει από μία τόσο καυτή έδρα;

Ναι, ήταν μία τεράστια νίκη, τη θέλαμε πάρα πολύ. Άλλωστε ήταν το «ντέρμπι» της Θεσσαλονίκης. Όλη την εβδομάδα προπονηθήκαμε αρκετά καλά γι’ αυτό το παιχνίδι, ήμασταν συγκεντρωμένοι στις φάσεις, πετύχαμε ένα γκολ και νομίζω ότι μετά απ’ αυτό δώσαμε το 100% για να κρατήσουμε τη νίκη.

-Τι σημαίνει αυτή η νίκη, πέραν των βαθμών, για το γόητρο, το πρεστίζ της ομάδας, αλλά και για τον κόσμο που την περίμενε πώς και πώς;

Σημαίνει πάρα πολλά για τον κόσμο, όπως φυσικά και για εμάς τους παίκτες και όλο το τιμ. Επιζητούσαμε μία τέτοια νίκη, όμως άμα επαναπαυτούμε σ’ αυτήν, θα αποβεί σε βάρος μας. Η συνέχεια πρέπει να είναι ανάλογη, και γι’ αυτό κοιτάμε ήδη στο επόμενο παιχνίδι.

-Επόμενο παιχνίδι λοιπόν το Σάββατο στο Καυτανζόγλειο, με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, με δεδομένο ότι η «Ένωση» αποτελεί φέτος τον «κακό δαίμονα» για τον Ηρακλή, αφού κέρδισε και τις 3 αναμετρήσεις, σημειώνοντας μάλιστα και 10 τέρματα.

Όντως, έχουμε «κακό προηγούμενο» αυτή τη χρονιά με την ΑΕΚ, όμως αυτό θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, πρέπει να δείξουμε ποιός είναι ο πραγματικός Ηρακλής, ερχόμαστε από μία νίκη που μας ανέβασε κατακόρυφα την ψυχολογία, κι ελπίζω να πάνε όλα καλά.

-Πού πιστεύεις ότι θα κριθεί αυτός ο αγώνας και πώς προετοιμάζεται η ομάδα όλη την εβδομάδα για να αντιμετωπίσει την αντίπαλό της;

Κοιτάξτε, έχουμε παίξει ήδη 3 παιχνίδια, που είναι υπερ-αρκετά ώστε να καταλάβουμε ποιός είναι ο αντίπαλός μας. Είναι μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα, που προέρχεται κι εκείνη από ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα εναντίον του Ολυμπιακού. Ο αγώνας θα κριθεί στο ποιός το θέλει περισσότερο το παιχνίδι, και ποιός θα παρουσιαστεί πιο συγκεντρωμένος.

-Έχει χτυπητές αδυναμίες η ΑΕΚ; Και αν ναι, σκοπεύετε να χτυπήσετε εκεί για να πάρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Πιστεύω ότι πλέον τους ξέρουμε καλύτερα, αφού τους αντιμετωπίσαμε 3 φορές. Γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους ως ομάδα. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι από κάθε πλευρά, για να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να φτάσουμε στη νίκη.

-Ο Απόστολος Βέλλιος είναι έτοιμος να σκοράρει; Περιμένεις να συμβεί αυτό;

Είμαι κι εγώ πανέτοιμος, όπως είναι και όλοι οι συμπαίκτες μου!

-Όσον αφορά τον κόσμο της ομάδας; Ένα μήνυμα για μαζική παρουσία, ειδικά μετά τη νίκη επί του συμπολίτη ΠΑΟΚ;

Δε χρειάζεται να πω κάτι εγώ. Ο κόσμος ξέρει τι πρέπει να κάνει. Ακολουθεί την ομάδα παντού και τη στηρίζει με κάθε τρόπο. Αν δεν έρθουν σε τέτοιο ματς, πότε θα έρθουν; Πιστεύω να ζήσουμε μεγάλες στιγμές το Σάββατο!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: