Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Κόκκαλης: «Οι άλλοι οπαδοί θα πρέπει να πάρουν τα καλάζνικοφ;»


Κόκκαλης: «Οι άλλοι οπαδοί θα πρέπει να πάρουν τα καλάζνικοφ;»

Ατάκες «φωτιά» από τον Σωκράτη Κόκκαλη στο πλαίσιο της εκδήλωσης στον Πειραιά για τον Ολυμπιακό!

Ο Σωκράτης Κόκκαλης έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση του δήμου Πειραιά για τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη και με ατάκες «φωτιά» έκλεψε την παράσταση.

Κατά τη διάρκεια της βράβευσής του ο ιστορικός πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ σχολίασε τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν χθες στο Καραϊσκάκη στο ματς της ομάδας με τον Παναιτωλικό...

«Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στη χώρα ειδικά στο ποδόσφαιρο. Έχει αμέτρητα πρωταθλήματα την καλύτερη ομάδα τους κορυφαίους φιλάθλους εκτός από μερικές φορές. Αυτά είναι ένα πλεονέκτημα που δεν το έχουν οι άλλες ομάδες. Χθες (13/12) οι φίλαθλοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για μια εμφάνιση που δεν τους άρεσε. Θέλω να τους πω: οι κακομοίρηδες φίλαθλοι των άλλων ομάδων που έχουν τόσα χρόνια να πάρουν πρωτάθλημα θα έπρεπε να έρχονται με καλάζνικοφ (γέλια)», τόνισε με αρκετή δόση χιούμορ ο Σωκράτης Κόκκαλης και πρόσθεσε:

«Έκανα ότι έπρεπε και μπορούσα να κάνω για τον Ολυμπιακό που αγαπούσα. Ο κύριος Μαρινάκης είναι σίγουρος ότι θα με φτάσει και θα με ξεπεράσει σε πρωταθλήματα. Ελπίζω αν θέλει να αφήσει και κανέναν άλλο να πάρει πρωτάθλημα (γέλια)», κατέληξε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: